Αφού πέρασαν έξι εβδομάδες χωριστά λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεων του πρίγκιπα Γουίλιαμ στα νησιά Φόκλαντ, το πιο περιζήτητο πριγκιπικό ζεύγος του πλανήτη είναι και πάλι μαζί. Ο λόγος φυσικά για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλέντον.
Φυσικά είχαν προηγηθεί οι επίσημες εμφανίσεις της Δούκισσας του Κέμπριτζ σε διάφορες εκδηλώσεις δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και σε πολλές άλλες με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.   

Με τόσο τρέξιμο από εκδήλωση σε εκδήλωση ο Γουίλιαμ αποφάσισε να πάρει την σύζυγο του και να πάνε για ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να αναθερμάνουν την σχέση τους. Έτσι αποφάσισαν να πάνε προς Άλπεις μεριά και συγκεκριμένα στο Meribel.   

Σύμφωνα με την Daily Mail, μαζί με το ζευγάρι ταξίδεψαν στις γαλλικές Άλπεις και οι γονείς της Κέιτ, Μάικ και Κάρολ Μίντλέντον, αλλά και ο αδερφός της Τζέημς.   

Όλοι μαζί απόλαυσαν τις καταβάσεις με σκι στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής ενώ έδειχναν να απολαμβάνουν το χρόνο τους μακριά από το πρωτόκολλο των ανακτόρων του Μπάκινγχαμ.   

«Όλοι μαζί απολάμβαναν την διαμονή τους στην περιοχή και έδειχναν να είναι πολύ χαρούμενοι και χαλαροί», δήλωσε ένας σκιέρ που τους είδε από κοντά.

πηγή: protothema.gr