Καλεσμένος στο «Όλα 12» ήταν τη Δευτέρα το βράδυ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος φρόντισε να εκθειάσει τα προσόντα των δύο παρουσιαστών της εκπομπής Πρωινό mou, στην οποία συμμετέχει. Μάλιστα για τη Φαίη Σκορδά οι φιλοφρονήσεις πήγαιναν και έρχονταν. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η ξανθιά παρουσιάστρια είναι η πιο sexy συμπαρουσιάστρια που είχε ποτέ ενώ δήλωσε πως έχει τα ωραιότερα πόδια της ελληνικής showbiz. Και εδώ ταιριάζει απόλυτα το ρητό «εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει».

Ούτε τον Γιώργο άφησε όμως παραπονεμένο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα δήλωσε πως από τον χώρο της τηλεόρασης έχει δύο φίλους, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Ουδείς επικινδυνέστερος εχθρός, εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου» λέει ένα άλλο ρητό και ταιριάζει απόλυτα στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού γίνονται όλο και πιο δυνατοί τον τελευταίο καιρό οι ψίθυροι που θέλουν τον Ουγγαρέζο να «καλοβλέπει» τη θέση του Γιώργου Λιάγκα για του χρόνου.

Στο τραπέζι των υπευθύνων του MEGA έχει πέσει η πρόταση αντικατάστασης του Γιώργου και της Φαίης από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη. Όλα αυτά για τη νέα τηλεοπτική χρονιά και εφόσον η πρωινή ζώνη διατηρηθεί. Γι΄αυτό και η παλιά γνώριμη (από την εποχή του MAD) Mαίρη Συνατσάκη έγινε επιστήθια φίλη του άκρως φιλόδοξου Ουγγαρέζου, ο οποίος by the way μιμείται πολύ καλά τον φίλο του Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του «Minute to win it».

Σπέρνει - τηλεοπτικές- σχέσεις και θερίζει μετά ο ανερχόμενος παρουσιαστής...

Φ.Π.