Καλεσμένος στην εκπομπή του MTV «Movies & Stars» την Τετάρτη, στις 20.00 είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους η Ελένη Μενεγάκη.  
Σχετικά με τη πολύχρονη κόντρα του με τη Μιμή Ντενίση, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Την Μιμή την αντιμετωπίζω με χιούμορ. Δεν έχουμε συναντηθεί από τότε που έγινε η ιστορία με τις μηνύσεις. Αυτό που με ιντριγκάρει είναι ότι είναι η μοναδική που, όταν ανεβάζει κάτι, είναι κάτι που δεν το έχει ξανακάνει καμία πριν. Μου αρέσει στις υπερπαραγωγές, όταν την πιάνει η λύσσα της σκηνής, της ερμηνεύτριας, των σπουδαίων ρόλων. Εκεί είναι υπέροχη. Η Μιμή έχει ταλέντο από την ανάποδη. Δεν είναι το ταλέντο το κανονικό. Είναι από την ανάποδη. Είναι σαν να λέει "πάρτε το αλλιώς, εσείς φταίτε, δεν με έχετε καταλάβει". Εμένα μου αρέσει να είναι σταρ. Μου έχει λείψει αυτή η Μιμή. Αν κάνει αυτά, τότε υπάρχει κοινό που θα την ακολουθήσει. Το μισό κοινό κλαίει, το άλλο μισό γελάει και έτσι τους πιάνει όλους. Η φλασιά να παίξει κανονικούς ρόλους δεν της πάει. Της πάει το υπερβολικό. Πάντα κάνει ένα πειραματικό, το “είδος Ντενίση”. Μιμή, σε παρακαλώ, θέλω να μου δώσεις τα δικαιώματα να παίξω το "Εγώ η Λασκαρίνα"».  

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και το τεταμένο κλίμα μεταξύ τους, ο γνωστός performer τόνισε: «Το θέμα της Ελένης είναι ένα θέμα που δεν θέλω να το ξανανοίξω, έχω πει τη γνώμη μου, και δεν θέλω να το συνεχίσω. Η Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ καλύτερους από μένα να καλέσει, οπότε δεν ξέρω πότε θα βρεθώ στον καναπέ της. Υπήρχε μια βαθιά αγάπη, έχει προσωπικότητα, εγώ πάντα μιμούμαι καλά ανθρώπους που έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ -έτσι γινόταν και με την Ελένη. Όταν είπα ότι θα πρέπει να δίνει μέρος του μισθού της στη Ρούλα Κορομηλά, το είπα μεταφορικά. Η Ρούλα έδωσε στην τηλεόραση άλλο αέρα. Στη Ρούλα χρωστάω τα πάντα. Με βρήκε στο κομμωτήριό μου, εγώ κούρευα, με βρήκε και με έβγαλε στον αέρα. Είναι καλό να το λέμε και να το υπενθυμίζουμε. Δεν ξέρω αν οι δηλώσεις μου ενόχλησαν την Ελένη. Της εύχομαι να είναι καλά, ευτυχισμένη. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι στα φώτα, αν δεν δίνει κάτι. Μου αρέσει το μεσημέρι. Σε σχέση με το πρωινό δεν έχει καμία σχέση. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος που κάνει συνεντεύξεις. Στο πρωινό δεν μου άρεσε».