Είναι ηθοποιός, νέα, ωραία και πολύ δημοφιλής. Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας απασχολεί σε κάθε της εμφάνιση και κάθε της νέος έρωτας γίνεται πρώτο θέμα στα ΜΜΕ.  Λίγες μέρες πριν από την θεατρική της πρεμιέρα στο πλαϊ του Γιάννη Μπέζου και του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στο συνάδελφο Θανάση Αναγνωστόπουλο και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αν ο σύντροφος της έμενε άνεργος θα τον συντηρούσε…  
Αν στην σχέση σου ο καλός σου έμενε άνεργος και απένταρος θα τον συντηρούσες για κάποιους μήνες;
Εννοείται. Σε ένα ζευγάρι το κυρίαρχο είναι η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η στήριξη του ενός από τον άλλον σε όποια δυσκολία και αν αντιμετωπίζει και ιδιαίτερα σήμερα που οι συνθήκες γίνονται ολοένα και δυσκολότερες.

Πόσα χρόνια έχεις να κάνεις σίριαλ; Είχες προτάσεις για δουλειές;
Έχω να κάνω σίριαλ τέσσερα χρόνια. Ναι υπήρξαν προτάσεις αλλά ή είχα άλλες υποχρεώσεις το συγκεκριμένο χρόνο ή δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε υποκριτικά.

Εσένα σου λείπουν τα χρήματα της τηλεόρασης;
Όχι ,είμαι ολιγαρκής δεν δίνω αξία στο χρήμα, αυτό που θέλω είναι καλές δουλειές και αυτές ευτυχώς δεν μου έχουν λείψει.
Οι σταρ δεν γίνονται πλέον από σίριαλ ή reality, αλλά από διαφημίσεις όπως π.χ. η Τασούλα που έκανε μέχρι εξώφυλλο. Το πιστεύεις ή όχι;

Δεν την έχω δει τη συγκεκριμένη διαφήμιση διότι δεν έχω χρόνο να δω τηλεόραση αλλά κυρίως δεν ξέρω τι σημαίνει σταρ στην Ελλάδα!

Έχεις μπει ποτέ στο ταμείο ανεργίας και αν ναι πότε ήταν η τελευταία φορά;
Μια φορά, μετά από καλοκαιρινή περιοδεία στον τελευταίο χρόνο της σχολής! Έκτοτε δουλεύω συνέχεια, ευτυχώς. Όμως οι ηθοποιοί που δουλεύουν μόνο στο θέατρο, κάθε τόσο όταν τελειώνει μια παράσταση μπαίνουν στο ταμείο ανεργίας. Το επάγγελμά μας είναι ιδιαίτερα επισφαλές και με τεράστιο ποσοστό ανεργίας.

Πιστεύεις ότι έχεις παρεξηγηθεί στη δημόσια εικόνα σου;
Με ενδιαφέρει η γνώμη όσων με γνωρίζουν προσωπικά και όσων μου κάνουν την τιμή να δουν τη δουλειά μου και να με κρίνουν για αυτήν.


Πηγή: queen.gr