current views are: 1

29 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση10:47

Φώτης – Μαρία: Τηλεοπτικό δίδυμο για πάντα!

Για την τηλεόραση και την εκπομπή τους μίλησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση τους παραμένει δυνατή, κάνοντάς τους ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά δίδυμα.  

Δημοσίευση 10:47’
αρθρο-newpost

Για την τηλεόραση και την εκπομπή τους μίλησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση τους παραμένει δυνατή, κάνοντάς τους ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά δίδυμα.  

Για την τηλεόραση και την εκπομπή τους μίλησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση τους παραμένει δυνατή, κάνοντάς τους ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά δίδυμα.   «Περνάμε πολύ ωραία στην εκπομπή, έχουμε πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη σεζόν του “Φώτης και Μαρία Live” μέχρι τώρα», είπε η Μαρία με τον Φώτη να λέει ότι φέτος η εκπομπή σημειώνει μεγάλη άνοδο στους πίνακες της AGB.  

Πάντως και οι δύο λένε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δε θα ξαναέκαναν πρωινό, τονίζοντας ότι τους αρέσει πολύ η απογευματινή ζώνη.  

«Μου αρέσει το απόγευμα και η αλήθεια είναι ότι πέρασε πολύς καιρός μέχρι να σταθεροποιηθούμε και σε νούμερα, αλλά και στην προτίμηση του κόσμου», λέει ο Φώτης και η Μαρία προσθέτει:  

«Πριν από πέντε χρόνια είχαμε σκεφτεί ότι θα είχε ενδιαφέρον να υπήρχε μια ψυχαγωγική εκπομπή το απόγευμα. Τώρα που αυτό έχει εδραιωθεί και το έχουμε χτίσει σιγά – σιγά δεν βρίσκω νόημα να φύγουμε και να αλλάξουμε ζώνη».  

Όσο για το πού οφείλεται η επιτυχία τους στην τηλεόραση; Μαρία και Φώτης έχουν την απάντηση:  

«Αισθάνομαι ότι δεν λέμε κάτι από κακία και ότι τα σχόλια που κάνουμε είναι αυτά που θα έκαναν και οι ίδιοι από τον καναπέ του σπιτιού τους. Δεν είμαστε σοβαροφανείς, τσαλακώνουμε την εικόνα μας, μας ξέρουν τόσα χρόνια και είμαστε πλέον δικοί τους άνθρωποι», λέει η Μαρία.  

Και ναι θα συνεχίσουν να είναι τηλεοπτικό δίδυμο για καιρό ακόμα.  
«Ες αεί», λέει ο Φώτης και η Μαρία φυσικά τον επιβεβαιώνει.


Πηγή: περιοδικό HELLO