Ποιος είπε ότι για να ξεχωρίσει κάποιος στη showbiz πρέπει απλά να είσαι εμφανίσιμος; Οι διάσημοι του Hollywood αποδεικνύουν ότι για να πετύχεις εκτός από σκληρή δουλειά χρειάζεται και μυαλό.
Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τους stars του Hollywood με το υψηλότερο IQ!

Στην κλίμακα λοιπόν ευφυΐας όποιος έχει IQ από 130 – 139 θεωρείται χαρισματικός, ενώ όσοι ξεπερνούν το 140 θεωρούνται ιδιοφυΐες!

Ξεκινάμε λοιπόν από τη Jodi Foster. Με IQ 132, η ηθοποιός ανήκει στους χαρισματικούς ανθρώπους και το έχει αποδείξει αυτό περίτρανα με την καριέρα που έχει κάνει, αφού θεωρείται μια από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς του Hollywood.

IQ 132 έχει και η Nicole Kidman, η οποία έχει βραβευτεί με ένα Όσκαρ, έχει βγάλει άπειρα χρήματα από τη δουλειά της και ταυτόχρονα έχει πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα, όντας Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef.

Μπορεί να μην του το’ χαμε, όμως και ο Arnold Schwarzenegger είναι ένας άνθρωπος με υψηλό IQ και μάλιστα υψηλότερο από τις δύο προηγούμενες κυρίες. 135 δείχνει ο δείκτης IQ του Εξολοθρευτή, στα κατορθώματα του οποίου είναι και το γεγονός ότι είναι Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, αν και πολλοί Καλιφορνέζοι δεν εκτιμούν και τόσο το έργο του.

Ιδιοφυΐα είναι η ηθοποιός Geena Davis. 140 είναι το IQ της και είναι ήδη μέλος της Mensa στην οποία γίνονται δεκτοί μόνο πάρα πολύ έξυπνοι άνθρωποι.

Και ποια άλλη νομίζεται ότι ανήκει στην κατηγορία «Ιδιοφυΐα»; Η Madonna βεβαίως βεβαίως που δεν θεωρείται τυχαία τόσα χρόνια η Βασίλισσα της Ποπ. Τι Grammy, τι υποψηφιότητες για Oscar, τι πωλήσεις, όλα τα έχει κάνει αυτή η γυναίκα και αυτό χάρη στο κοφτερό μυαλό της.

Μπορεί οι γοφοί της να μην λένε ψέματα, αλλά και το μυαλό τις κόβει απίστευτα. 140 IQ έχει και η Shakira. Είναι η Κολομβιανή τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα που σκαρφάλωσε στο νούμερο ένα του Billboard Mainstream and Latin Chart, έχει πάρει Grammy και έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ξεπερνάνε ακόμα και το 140 IQ. Όπως ο ηθοποιός Steve Martin που έχει δείκτη νοημοσύνης 142 ή ο σκηνοθέτης Quentin Tarantino που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ευφυΐας αγγίζοντας το 160!


πηγή: star.gr