Όλα τα είπε η Δήμητρα Ματσούκα, που αποκάλυψε πως δεν την νοιάζει να είναι sex-symbol, δεν της αρέσει το one night stand και θέλει τον άντρα με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Γιατί δεν την ενδιαφέρει να… «αποκαθηλωθεί» ως sex-symbol; ‘Οπως λέει:
«Δεν κινδυνεύω πια απ΄αυτό. Είναι κάτι που απέφυγα συνειδητά και με κόστος την απογοήτευση πολλών, βλέποντας με να κυκλοφορώ άβαφη και ντυμένη συντηρητικά. Ήταν κάτι όμως που είχα ανάγκη προκειμένου ν΄αποφύγω τη γραφικότητα ενός sex symbol, που θεωρεί εαυτόν αδικημένο, επειδή δεν του δίνονται και άλλοι ρόλοι».

Όσο για το one night stand; Δεν την εκφράζει:
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω έρωτα με κάποιον που δεν γνωρίζω».

Τέλος, αποκαλύπτει πως ψάχνει τον ιδανικό για εκείνη άνδρα, ο οποίος πρέπει να έχει τα εξής:
«Ζητείται άνδρας που να μου αρέσει, εχέμυθος, με ωραίο λόγο –θα προτιμηθούν οι έχοντες και ωραία χροιά- ορθογράφος- σχεδόν απορρίπτονται όσοι συντάσσουν μηνύματα με λατινικούς χαρακτήρες- με ίδια γούστα στη διασκέδαση με τα δικά μου… Επίσης να μην μιλάει για τον εαυτό του, να είναι εξαιρετικός οδηγός, να μην ασχολείται με τις ζωές των άλλων, να γίνεται συμπαθής σε όσους συμπαθώ και να φιλάει εκπληκτικά».

Άλλωστε όπως λέει, «έχω ερωτευτεί ανθρώπους που ανήκαν σε άλλη κοινωνική οικονομική τάξη όμως είχαν βασικές ομοιότητες: παιδεία, ακεραιότητα, καλοσύνη, χιούμορ, ήταν ευφυείς, έχαιραν εκτίμησης στον επαγγελματικό επαγγελματικό τους χώρο, ήταν ευγενείς, δεν με ζήλευαν ούτε φθονούσαν κανέναν».

πηγή: star.gr