Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά το διαμέρισμά της στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, στο οποίο ζούσε τα τελευταία χρόνια. Όταν ο δεσμός της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έγινε πιο σοβαρός, η παρουσιάστρια - ηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει μαζί με τον σύντροφό της στα Νότια Προάστια, παράλληλα όμως διατηρούσε και το εργένικο διαμέρισμά της που βρίσκονταν απέναντι από το νέο μουσείο της Ακρόπολης.

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως ξενοίκιασε το συγκεκριμένο σπίτι και μετακόμισε και επίσημα πλέον στο σπίτι του δημοφιλή τραγουδιστή, όπως αναφέρει το queen.gr

Παράλληλα, η νέα ερωτική τους φωλιά στην Πάρο είναι σχεδόν έτοιμη. Η ανέγερση των δύο πολυτελών κατοικιών που χτίζουν στο νησί, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς και οι δυο τους σχεδιάζουν να περάσουν ένα μαγευτικό καλοκαίρι στη νέα τους κατοικία.

Να αναφέρουμε πως ο Χατζηγιάννης διαθέτει ήδη δύο σπίτια στην περιοχή Κολυμπήθρες, ενώ το νέο τους απόκτημα βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Νάουσα, στον Αμπελά.

Φήμες μάλιστα θέλουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ανοίγει τα επόμενα χρόνια μια μεγάλη τουριστική επιχείρηση στην Πάρο, ενώ η Ζέτα ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές για το παγωτατζίδικο που επιθυμεί να ανοίξει στο νησί.