Φαίνεται πως «πάγωσε» οριστικά το Master Chef 2, αφού μπορεί τα γυρίσματα του show μαγειρικής να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό (εκτός του τελευταίου επεισοδίου), οι άνθρωποι της παραγωγής όμως δεν έχουν δει ακόμη το χρώμα του χρήματος. Το κανάλι της Μεσογείων δεν έχει δώσει καμία διευκρίνιση στους συντελεστές του Master Chef σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής, ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ένας εκ των κριτών του show, σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στο MEGA και δήλωσε πως δεν έχουν καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής. Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν να βγαίνει στον αέρα την ερχόμενη σεζόν αλλά σχεδόν βέβαια θεωρείται η παράταση της αναβολής του.

To κόστος προβολής του συγκεκριμένου διαγωνισμού μαγειρικής θεωρείται μεγάλο για τις εποχές κρίσης γι αυτό και μπήκε στο ντουλάπι. Παράλληλα, φήμες θέλουν την παρουσιάστρια του Μaster Chef Μαίρη Συνατσάκη να έχει συμφωνήσει με τους υπευθύνους του καναλιού να μην αμειφθεί για τις υπηρεσίες της ως παρουσιάστρια. Η ίδια βέβαια διέψευσε στο Βήμα τις συγκεκριμένες αναφορές, χαρακτηρίζοντάς τις ως αναληθείς. 

Y.Γ.: Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και ο ΑLPHA με το δικό του «δυνατό» τηλεοπτικό χαρτί, το «The Sunshine Girls»... Από αναβολή σε αναβολή πήγαινε το show και τελικά το έφαγε η μαρμάγκα αφού τώρα που αποφάσισε να το «πουλήσει» σημειώνει μονοψήφια νούμερα. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με το Master Chef, εάν λάβει και άλλη αναβολή... Τα φαγητά θα μπαγιατέψουν και η Συνατσάκη θα αναπολεί τις εποχές που δούλευε και πληρωνόταν...

Φ.Π.