Η Νικολέτα Ράλλη - παρά τα εμφανή της προσόντα- αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην «βασίλισσα» Ελένη ΜενεγάκηΑυτός, λοιπόν, είναι ο λόγος για τον οποίο η μεσημεριανή της εκπομπή «Μade in Star» ρίχνει και επίσημα αυλαία μετά το Πάσχα. Τη θέση της θα πάρει μια άλλη… προσοντούχα, η Ελεονώρα Μελέτη! 
Η εκπομπή της γίνεται μεσημεριανή - θα αρχίζει στη μία το μεσημέρι και θα διαρκεί μέχρι τις 15.30. Η Μελέτη καλείται να κερδίσει μία τηλεοπτική πλέον υπεραξία, την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη» που θα παίζει απέναντί της. 

Και κάπου εδώ ξεκινά μία μάχη... στήθος με στήθος (δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε στα πλαστικά «όπλα» των δύο παρουσιαστριών).
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που Ελεονώρα Μελέτη και Ελένη Μενεγάκη θα βρεθούν τηλεοπτικά αντίπαλες, αφού το σκηνικό είχε επαναληφθεί όταν η πρώτη είχε λάβει τη θέση της δεύτερης στον ANT1, παρουσιάζοντας τον Πρωινό Καφέ. 

Και η μάχη για τα νούμερα μοιάζει ήδη κερδισμένη από την Ελένη Μενεγάκη για τους προφανείς λόγους:
 
Η θεματολογία της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στο STAR, αν και πρωί, βασίζεται εξ ολοκλήρου σε μεσημεριανά θέματα. Οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν τηλεοπτικά έχουν κάνει τη θητεία τους δίπλα στις πιο μεγάλες τηλεκουτσομπόλες που πέρασαν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση και δείχνουν πως διαθέτουν master σε ό,τι αφορά τα lifestyle θέματα και τις αιχμηρές κριτικές. Η συγκεκριμένη λοιπόν εκπομπή θα μεταφερθεί το μεσημέρι- με μικρές προσθήκες και αλλαγές. Μία εκπομπή με αμιγώς κουτσομπολίστικα θέματα όμως δεν «πουλάει» πλέον αφού ο τηλεθεατής εν καιρώ κρίσης, ζητάει το ανάλαφρο αλλά και το πιο ειδησεογραφικό ή ενδεχομένως το πιο εναλλακτικό. Εκεί υπερτερεί η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή της, καθώς είναι προσαρμοσμένη στην τηλεοπτική πραγματικότητα, έχει πολλές και διαφορετικές ενότητες (gadgets, συνεντεύξεις, μαγειρική, άστρα, ομορφιά) και κυρίως διαθέτει μία παρουσιάστρια που δεν έχει μάθει να χάνει τηλεοπτικό έδαφος.
 
Επιπλέον η «βασίλισσα» Ελένη, χαρακτηρισμός που της αποδόθηκε λόγω της πολύχρονης πορείας της στον χώρο της τηλεόρασης και των επιτυχιών που γνώρισε σε αυτή, διαθέτει ακόμη ένα βαρύ όπλο όπως η Ρεάλ ένα πράμα. Εδώ και χρόνια έχει «χτίσει» το δικό της κοινό που την ακολουθεί παντού. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της. Μπορεί η Ελένη να μεταφέρθηκε φέτος από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, εντούτοις την ακολούθησαν οι τηλεθεατές και συνήθισαν να πίνουν μαζί της τον μεσημεριανό τους καφέ. Η Μενεγάκη λοιπόν, δεν πρόκειται να χάσει το κοινό της και η Ελεονώρα καλείται να κερδίσει το «στοίχημα» παίρνοντας ένα κομμάτι από την υπόλοιπη τηλεοπτική πίτα. 
 
Επιπρόσθετα, η όμορφη Ελένη υπερτερεί της Ελεονώρας και στα χρόνια εμπειρίας στην TV. H δεύτερη θεωρείται ακόμη τηλεοπτικά άπειρη. Και κάπου εδώ προβλέπεται να γίνει η μεγάλη μάχη αφού και οι δύο είναι φιλόδοξες και έχουν μάθει να τερματίζουν πρώτες. Η Ελεονώρα καλείται να πέσει στα βαθιά και γεμίζει ήδη τη φαρέτρα της για τη μεγάλη τηλεοπτική μάχη. Η Μενεγάκη με το νάζι της, τα ερωτικά υπονοούμενα on air και τα φορέματα που αφήνουν σε δημόσια θέα τα κάλλη της καλώς ή κακώς (καλώς λέμε εμείς), έχει καθηλώσει εδώ και χρόνια τον τηλεθεατή εν αντιθέσει με την κοκκινομάλλα παρουσιάστρια που δεν διαθέτει τηλεοπτική διαύγεια, αφού έχει θολωθεί από το υπέρ - Εγώ της. 
 
Δεν είναι τυχαίο που κατά καιρούς έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό «γάτα» στην Ελένη Μενεγάκη... Ψυχολογεί τον αντίπαλο, παίζει ύπουλα μαζί του και επιτίθεται την κατάλληλη στιγμή... Και η Ελεονώρα- η οποία θα είναι το ποντίκι-, προετοιμάζεται από τώρα για την τηλεοπτική επίθεση, γνωρίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

Αδιαμφισβήτητα η μεσημεριανή ζώνη θα αποκτήσει πλέον άλλο ενδιαφέρον... με την διαφορά ότι ξέρουμε ήδη τη νικήτρια!

Φανή Πλατσατούρα