Η Aurora Marion αν και δεν μεγάλωσε με τον πατέρα της , Κώστα Αρζόγλου διατηρεί μια αληθινή επαφή μαζί του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε με τον πατέρα της, εξομολογείται πως ο πατέρας της δεν ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα της ηθοποιού, γι αυτό και έκαναν αλλεπάλληλες συζητήσεις προκειμένου να την αποτρέψει. Μάταια όμως. Εκείνη σπούδασε θέατρο στο Λονδίνο και σήμερα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του θεάτρου «Τόπος αλλού» στο έργο για δυο της Μπριζίτ Ζακ, «Ζουβέ –Ελβίρα».

Η Aurora λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή με τον Κώστα Αρζόγλου υποστήριξε πως έχει άγχος, καθώς είναι η πρώτη της φορά. Επειδή θα της κρατά το χέρι ο πατέρας της όμως πιστεύει πως θα νιώθει άνετα.

Ο πατέρας της, όπως  ισχυρίζεται η ίδια είναι όσο αυστηρός χρειάζεται να είναι ένας σκηνοθέτης. 

Την τηλεόραση τη φοβάται περισσότερο από το θέατρο! Όσο για τα όνειρα που κάνει, θέλει από εδώ και πέρα να ζει για τη δουλειά της και όχι να δουλεύει για να ζήσει! 

Η σχέση που έχει με τον πατέρα της είναι καλή, ο πατέρας της είναι ανοικτός μαζί της, καθώς δεν έχουν ζήσει καθόλου μαζί. Συζητάνε από θέματα που αφορούν το θέατρο μέχρι ό,τι άλλο μπορεί να την απασχολεί.

Ο ρόλος της στην παράσταση έχει να κάνει με τη σχέση που έχει η ηρωίδα με την αγάπη. Η ίδια δηλώνει πως δεν είναι σίγουρη αν έχει αγαπήσει και αγαπηθεί. «Ο έρωτας είναι κάτι άλλο και μάλλον εκεί μπερδεύομαι», υποστήριξε.  Πηγή: περιοδικό Hello