Η ανακοίνωση του κοψίματος της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη μόνο ξαφνική δεν ήταν, αφού εδώ και ένα μήνα περίπου «οργίαζαν» οι φήμες που ήθελαν την εκπομπή να μην συνεχίζεται μετά το Πάσχα, λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων που σημείωνε. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι μία εκπομπή κόπηκε - έστω και αν δεν υπηρετούσε ούτε τον πρωταρχικό της σκόπο αυτόν της ψυχαγωγίας αφού τα «κίτρινα» θέματά της κούραζαν ακόμη και τη νοικοκυρά που παρακολουθούσε την εκπομπή- και 19 οικογένειες βρέθηκαν στον δρόμο.

Η Νικολέττα ήθελε μέσα από την τελευταία της εκπομπή σήμερα να αποχαιρετίσει το κοινό που την ακολουθούσε και να στείλει τα δικά της ευχαριστήρια μηνύματα στους ανθρώπους που την πίστεψαν. Παρόλα αυτά οι απεργίες των τεχνικών της τηλεόρασης της χάλασαν τα σχέδια και η Νικολέττα έφυγε χωρίς να πει ούτε ένα αντίο...

Από την άλλη η αντικαταστάτριά της στη μεσημεριανή ζώνη Ελεονώρα Μελέτη έχει αρχίσει ήδη τις αναφορές για το νέο της ξεκίνημα δημοσιεύοντας ένα άρθρο με τίτλο «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Μελέτη» στη στήλη που διατηρεί σε διαδικτυακό site.

Φ.Π.