Τον Φεβρουάριο του 2009, η είδηση του ξυλοδαρμού της από τον τότε σύντροφό της, Κρις Μπράουν,σόκαρε την κοινή γνώμη και έγινε πρώτο θέμα στα media. Σήμερα, η 24χρονη Ριάνα μιλάει στο αμερικανικό Elle για την περίοδο αμέσως μετά το περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή της, εξηγώντας πώς τελικά την οδήγησε στην προσωπική της απελευθέρωση.   «Ήμουν θυμωμένη, στεναχωρημένη, μπερδεμένη… είχα γίνει κομμάτια. Ήμουν ακόμα ερωτευμένη. Και ήθελα να μιλήσω σε κάποιον γι' αυτό» δήλωσε η νεαρή pop star για τη δύσκολη περίοδο αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό.  

Ωστόσο, σήμερα, η ίδια πιστεύει ότι, μετά το συμβάν, βρήκε τη δύναμη να δείξει τον πραγματικό της εαυτό: «Έλεγα “Ο κόσμος τώρα έχει μάθει πολύ περισσότερα για μένα από όσα εγώ ήθελα να ξέρει”. Ήταν κάτι τρομερά ντροπιαστικό. Αλλά με βοήθησε να σταματήσω να κρύβομαι. Ήταν η στιγμή της απελευθέρωσής μου. Ήθελα πλέον ο κόσμος να μάθει ποια είμαι. Ό, τι γνώμη κι αν σχημάτιζαν για μένα. Σκέφτηκα “Τώρα δεν έχεις να κρύψεις τίποτα !”».  

Στην ίδια συνέντευξη, η Ριάνα απαντά σε όσους την κατηγορούν για την επιείκεια που έχει δείξει απέναντι στον Κρις Μπράουν (οι δυο τους σήμερα διατηρούν επαφές και πρόσφατα ηχογράφησαν μαζί ένα τραγούδι, ενώ πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για επανασύνδεση): «Σέβομαι τη γνώμη τους. Σε τελική ανάλυση, ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά. Μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ αυτή τη γνώμη, αλλά την καταλαβαίνω» ανέφερε, ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που σπαταλούν το χρόνο τους γράφοντας με θυμό, σε ένα παραλήρημα, αλλά δεν πειράζει. Δεν τους μισώ γι΄ αυτό που κάνουν».  

Λίγο καιρό μετά τις φήμες για επανασύνδεση με τον Μπράουν, η νεαρή σταρ εθεάθη να βγαίνει, ξημερώματα, από το σπίτι του Άστον Κούτσερ. Ωστόσο, κανείς από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει πως είναι ζευγάρι –αντιθέτως, όταν η ίδια ρωτήθηκε πρόσφατα, το αρνήθηκε δυσανασχετώντας. «Πιστεύω ότι είναι εξίσου δύσκολο για όλους (να βρεις ένα σύντροφο) και δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαι διάσημη» συνέχισε στη συνέντευξή της στο Elle. Ωστόσο πρόσθεσε πως η δουλειά της έχει επηρεάσει στο παρελθόν αρνητικά την προσωπική της ζωή: «Φαντάζομαι ότι κι εγώ είμαι μια ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μου έχει επηρεάσει όλες τις σχέσεις που είχα ή έχω προσπαθήσει να έχω. Αυτό έγινε ακόμα και με ανθρώπους που κανονικά θα έπρεπε να μπορούν να με καταλάβουν. Το μόνο που θέλω είναι να βρω κάποιον που να με ισορροπεί. Τότε, λεπτομέρειες όπως το ωράριό μου δεν θα αποτελούν πρόβλημα για τη σχέση μας. Μου έχει ξανασυμβεί, οπότε ξέρω ότι μπορεί να συμβεί πάλι».


πηγή: yupi.gr
TAGS