Η δήλωση της Νάνας Μούσχουρη προ μηνών: «Καταλαβαίνω το θυμό των Γερμανών. Συμφωνώ με τη στάση της Μέρκελ», είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.
Η Μαρία Φαραντούρη μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της, στο περιοδικό Εγώ, αναφέρθηκε σε αυτό λέγοντας: «Πιστεύω ότι δεν ήταν πρόθεση της Νάνας να πει κάτι κακό για την πατρίδα της, που τη λατρεύει. Το είπε λίγο αυθόρμητα. Και αυτή είναι θυμωμένη με τις κυβερνήσεις που έφτασαν τη χώρα εδώ», λέει και συνεχίζει: «Ίσως να ήταν λάθος η στιγμή που μίλησε η Νάνα. Την ξέρω και δεν τα λέω από συναδελφική αλληλεγγύη. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα που ταξιδεύει τον Γκάτσο παντού, να είναι εναντίον της Ελλάδας», λέει και συμπληρώνει σχολιάζοντας την σημερινή κατάσταση που όλοι βιώνουμε: « Τόσα χρόνια δεν αντιμετώπιζαν το χρέος και βάζουν τώρα το φτωχό λαό να το πληρώσει. Δεν πιστεύω επίσης ότι πρέπει να επιστρέψουμε στη δραχμή. Θα περάσουμε αυτό το κάβο και θα συνέλθουμε. Δεν θα αφήσουν την Ελλάδα, είναι η αρχή της Ευρώπης».

Η ίδια σχολιάζει και τις αποδοκιμασίες στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα. «Τις καταδικάζω. Αλίμονο αν πηγαίνεις και ασκείς βία σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση. Είναι απαράδεκτο».
 

Πηγή: Gossiptv.gr