Καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο γνωστός μάγειρας Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, ενώ εξήγησε και το λόγο που δεν θα έστελνε τον γιο του, Δημήτρη, στο «Master Chef Junior». Ο γνωστός σεφ παραδέχτηκε πως διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική του ζωή: «Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ερωτευμένος. Παλιότερα είχα πει πως ήμουν πιστός στον γιο μου και την κουζίνα, γιατί δεν είχα βρει τον άνθρωπο που ήθελα να είμαι μαζί. Τώρα, όμως, τον έχω βρει. Θεωρώ ότι ο έρωτας και η αγάπη είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να μας σώσουν. Πραγματικά. Πολλές φορές, όσο πιο πολύ τα κυνηγάμε, τόσο δεν μας βγαίνουν. Αν κάτσουμε και δεν τα κυνηγήσουμε, αρκετές φορές μας βγαίνουν. Έρχονται. Κι έρχονται καλά. Γιατί, μερικές φορές και το ανέβασμα του έρωτα είναι καλό, αλλά και το κατέβασμα. Σε κάνει και νιώθεις».  

Παραδέχθηκε παράλληλα, πως έχει κλάψει πολύ για έναν χωρισμό: «Ποιος άντρας δεν κλαίει (όταν χωρίζει); Οι άντρες κλαίνε περισσότερο. Έχω κλάψει πολύ» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «Δεν ερωτεύομαι εύκολα. Και είχα πάρα πολύ καιρό να ερωτευτώ».  
Θα ήθελε να αποκτήσει και δεύτερο παιδί (έχει ήδη έναν γιο, τον Δημήτρη): «Ναι. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Μην κοιτάς που έτυχε να υπάρχει μόνο ο Δημήτρης. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά και όχι μόνο τα δικά μου. Και των άλλων», απάντησε χαμογελώντας.  

Τέλος, για το «Junior Master Chef» εξήγησε πως ενιωθε να παίρνει μεγάλη αγάπη από τα παιδιά που συμμετείχαν: «Αισθανόμουν πολλή τρυφερότητα. Μου έδιναν πολύ θετική ενέργεια καθημερινά. Δεν φαντάζεσαι. Τα ρουφούσα σαν σφουγγάρι» σχολίασε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έστελνε τον γιο του σε ένα τέτοιο παιχνίδι, απάντησε: «Όχι. Δεν θα τον έστελνα γιατί ο Δημήτρης δεν ασχολείται πολύ με τη μαγειρική και δεν του αρέσει αυτό το πράγμα. Αν το ήθελε, εννοείται ότι θα το συζητούσαμε κι αν έβλεπα ότι το ήθελε πάρα πολύ, ναι, θα το έκανα. Δεν τον κόβω για μάγειρα καθόλου. Τον κόβω για γευσιγνώστη, γιατί οτιδήποτε περίεργο και τρελό υπάρχει, του αρέσει να το τρώει. Αλλά ούτε κατσαρόλα ακουμπάει, ούτε τσιμπίδα» απάντησε.


πηγή: yupi.gr