current views are: 1

9 Απριλίου 2012
Δημοσίευση10:21

Τα… μυστικά του γάμου για Μούσχουρη – Chapelle!

Η Νάνα Μούσχουρη θεωρείται αδιαμφησβήτητα μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού. Έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο της μουσικής και έχει συμβάλλει στην ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Οι πωλήσεις των δίσκων της φτάνουν τα 300 εκατομμύρια ενώ μετρά πάνω από 50 χρόνια στη μουσική βιομηχανία.

Δημοσίευση 10:21’
αρθρο-newpost

Η Νάνα Μούσχουρη θεωρείται αδιαμφησβήτητα μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού. Έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο της μουσικής και έχει συμβάλλει στην ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Οι πωλήσεις των δίσκων της φτάνουν τα 300 εκατομμύρια ενώ μετρά πάνω από 50 χρόνια στη μουσική βιομηχανία.

Η Νάνα Μούσχουρη θεωρείται αδιαμφησβήτητα μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού. Έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο της μουσικής και έχει συμβάλλει στην ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Οι πωλήσεις των δίσκων της φτάνουν τα 300 εκατομμύρια ενώ μετρά πάνω από 50 χρόνια στη μουσική βιομηχανία. Οι πρόσφατες δηλώσεις της στο γερμανικό περιοδικό Frau περί του επικείμενου γάμου της με τον επί χρόνια σύντροφό της Andre Chapelle προκάλεσαν πλήθος σχολίων, αφού η μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην ηλικία των 77 χρόνων! Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που εκείνη επέλεξε να βρίσκεται στο πλευρό της;  

Ονομάζεται Andre Chapelle, έχει καταγωγή από την Γαλλία, είναι μουσικός παραγωγός και ο δεσμός του με τη Νάνα Μούσχουρη μετρά μόλις 40 χρόνια! Οι δυο τους γνωρίστηκαν τη δεκαετία του ΄60, και η κοινή τους αγάπη για τη μουσική τους έφερε πιο κοντά. Η τρυφερή συμπάθεια που ένιωθε ο ένας για τον άλλον μετεξελίχθηκε σε έρωτα τη δεκαετία του ΄70 και έκτοτε παραμένουν μαζί. Ο Andre Chapelle είναι ευρέως γνωστός στο εξωτερικό αφού έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του διεθνούς τραγουδιού. Μάλιστα οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 13 Ιανουαρίου του 2003 στη Γενεύη με πολιτικό γάμο και πρόσφατα αποφάσισαν να τελέσουν και θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα!   

Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η τραγουδοποιός στη συνέντευξή της στο Γερμανικό περιοδικό. «Μεγάλο μου όνειρο είναι ένας θρησκευτικός γάμος. Ο Αντρέ και εγώ επιθυμούμε να παντρευτούμε σε μία ρομαντική εκκλησία στην πατρίδα μου». Και μπορεί να μην έχουν ορίσει ακόμη επίσημα ημερομηνία γάμου εντούτοις η κα. Μούσχουρη αποκάλυψε πως επιθυμεί το μυστήριο του γάμου της να τελεστεί στη Βουλιαγμένη, κοντά στο σπίτι που διατηρεί στη συγκεκριμένη περιοχή. Πρόβα νυφικού λοιπόν για τη γυναίκα με την επιβλητική παρουσία που στην ηλικία των 77 χρόνων αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρο.
 
Η πρώην Ευρωβουλευτής (εξελέγη το 1994) έχει ήδη στο ενεργητικό της έναν γάμο με τον Γιώργο Πετσίλα, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά αλλά και δύο εγγόνια! Μετά το διαζύγιό της, έμεινε μόνη για αρκετό διάστημα και τελικά αφέθηκε στην αγκαλιά του Γάλλου παραγωγού. Για ποιο λόγο όμως οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν νωρίτερα; Όπως είχε αποκαλύψει σε προηγούμενη συνέντευξή της δεν ήθελε τα παιδιά της να αποκτήσουν και δεύτερη πατρική φιγούρα γι΄ αυτό και αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, όταν εκείνα ενηλικιώθηκαν.

Οι δυο τους είναι ήδη παντρεμένοι 9 χρόνια, μένουν μαζί στην Ελβετική Ριβιέρα και έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Τα ταξίδια εξάλλου είναι η αγαπημένη τους ασχολία και ένας τρόπος να ανανεώνουν συνεχώς τον έρωτά τους.   
Τώρα λοιπόν θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με έναν θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα! «Αυτή η μέρα θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία το επιστέγασμα της αγάπης μας» ανέφερε η ίδια για τον γάμο της.   

Εμείς τι άλλο μπορούμε να πούμε εκτός από «Βίον Ανθόσπαρτον»!
 

Φανή Πλατσατούρα


σχετικα αρθρα