Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν πρόωρα για το «Made In Star» μιας και η Νικολέττα Ράλλη και οι συνεργάτες της δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη μεσημεριανή «μάχη». Η Ελεονώρα Μελέτη μάλιστα επιβεβαίωσε ότι μετά το Πάσχα αναλαμβάνει εκείνη τη μεσημεριανή μας… μελέτη. Όσο για την τηλεοπτική τύχη της μελαχρινής παρουσιάστριας του Star; Παραμένει ακόμη άγνωστη!   Αφού, λοιπόν, την προηγούμενη Παρασκευή η Νικολέττα εξέφρασε μέσω του Twitter της το παράπονό της που δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει το κοινό, λόγω της απεργίας των τεχνικών, σήμερα μίλησε για πρώτη φορά για το «κόψιμο» της εκπομπής της, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν το κανάλι σε αυτή τη δυσάρεστη απόφαση.   

Μιλώντας, λοιπόν, στην κάμερα του «Πρωινού Ant1», η όμορφη Νικολέττα απέδωσε το ξαφνικό τέλος του «Made In Star» στην κρίση.

«Είμαι θύμα της κρίσης», είπε και συνέχισε: «Θα υπάρξουν κάποιες περικοπές στο κανάλι και δυστυχώς πρέπει να λιγοστέψουν οι βάρδιες. Δεν είναι θέμα της εκπομπής και αν τα πήγε καλά ή όχι. Μια χαρά τα πήγαμε, δεν είχαμε κανένα παράπονο. Τι να κάνουμε, την υγειά μας να έχουμε... Τουλάχιστον ελπίζω να προλάβω να πω "γεια", αυτό μ' ενδιαφέρει».


πηγή: πρωινό ΑΝΤ1