Για έξι ολόκληρες εβδομάδες ήταν χώρια ο πρίγκιπας William και η δούκισσα Catherine, αφού εκείνος βρισκόταν στα Φόκλαντς λόγω των στρατιωτικών του καθηκόντων. Έτσι το ζευγάρι δεν ήταν μαζί για να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο και ο William είπε να επανορθώσει με ένα ρομαντικό ταξίδι στο χιονοδρομικό θέρετρο Trois Vallees.

Μη νομίζετε όμως ότι το πριγκιπικό ζεύγος πήγε μόνο του για να απολαύσει τον έρωτά του. Όχι, η Catherine δεν κάνει ρούπι χωρίς τη μαμά, τον μπαμπά, την αδελφή και τον αδελφό της κι έτσι πήγαν όλοι μαζί να κάνουν σκι.

Δημοσιεύματα λένε ότι το ταξίδι ήταν δώρο των… πεθερικών, αφού τα παιδιά έχουν σφιχτό προϋπολογισμό για τα ταξίδια τους, γι’ αυτό και πήγαν κι εκείνοι μαζί τους.

Όλοι πάντως αναρωτιούνται γιατί ο William κάνει διακοπές μαζί με όλη την οικογένεια της καλής του, μετά από τόσο καιρό που έμειναν χωριστά.

Κύκλοι του παλατιού αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας τα πάει πάρα πολύ καλά με τα πεθερικά του και αισθάνεται πολύ άνετα μαζί τους.
Εκείνοι πάλι με την ευκαιρία του ταξιδιού, κοιτούν να αγοράσουν και ένα σαλέ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο, έτσι για να έχουν κι μια εξοχική κατοικία για τις χειμερινές τους διακοπές.

πηγή: star.gr