Η συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα και η οικονομική κρίση ήταν τα θέματα για τα οποία μίλησε η Άννα Βίσση στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια Για Σπίτι».  
Με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα, συνεργάστηκαν και πάλι φέτος, γεγονός που, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, αποτέλεσε και αποτελεί μια πολύ ευχάριστη διαδικασία γι’ αυτήν: «Είναι γνώριμο, υπέροχο, μαγικό. Είναι αυτή η χημεία που ξέρετε» ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Όσο για την οικονομική κρίση: «Θέλω να είμαι αισιόδοξη και δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή μου.Άλλωστε, ποτέ δεν έκανα μια ζωή ψευτο-λαμπερή. Οι συνήθειές μου ήταν πολύ απλές- είτε βόλτες με τους φίλους μου, είτε πήγαινα τα σινεμά μου, είτε καθόμουν σπίτι και κυρίως δούλευα με τους συνεργάτες μου. Κι αυτό συνεχίζω και κάνω. Πάντα ψάχνομαι και σε τέτοιους καιρούς πιστεύω ότι είναι σαν να έχεις μια μεγαλύτερη ανάγκη -ως και υποχρέωση- να είσαι ακόμα πιο αληθινός και πιο δοτικός. Γιατί υπάρχει και η ανάγκη ο άλλος να ξεχαστεί, να περάσει ωραία, να συγκινηθεί και να χαρεί. Η δουλειά αυτή έχει αυτό το σκοπό. Κάνεις τον άλλον να “ταξιδέψει”».  

Παρ’ όλα αυτά, παραδέχτηκε πως έχει ρίξει και η ίδια το κασέ της: «Το έχω ρίξει! Να σου πω κάτι; Σαφώς κάποιος πρέπει να πληρώνεται αυτό που αξίζει και αυτό που προσφέρει. Δεν ξέρω αν αυτό ποτέ όντως γίνεται. Μπορεί να έχω πληρωθεί και πολύ λιγότερα απ’ ό, τι άξιζα στη ζωή μου ή μπορεί να έχω πάρει και πάρα πολλά λεφτά για κάποιους ανθρώπους. Αυτό, πάντως, για το οποίο είμαι σίγουρη ότι έκανα, είναι ότι δεν δούλευα γι’ αυτά τα λεφτά. Δούλευα, πρώτα από όλα, γιατί γούσταρα. Κι αν κόσμος γίνει χωρίς λεφτά, εγώ θα συνεχίσω να τραγουδάω και χωρίς λεφτά».  

Τέλος, η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι θα περάσει το φετινό Πάσχα στη Νέα Υόρκη με την κόρη της, Σοφία, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη: «Αν ήμουν, θα φαινόταν» σχολίασε.


Πηγή: yupi.gr