Η Αθηνά Οικονομάκου αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή, δηλώνει πλήρως αφοσιωμένη στην καριέρα της και προσπαθεί να περάσει την εικόνα του «καλού κοριτσιού». Μπορεί να έγινε γνωστή από τη διαφήμιση «το χάσαμε το κορμί πατριώτη» και ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από το σήριαλ «Η Ζωή της Άλλης» όπου υποδυόταν την κακιά Ξένια, εντούτοις η ερωτική της ζωή είναι αυτή που απασχολεί κυρίως τα Μέσα, ενώ δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς το «αμαρτωλό» παρελθόν της. Αναφερόμαστε φυσικά στις γυμνές φωτογραφίσεις που η ίδια έχει κάνει και τώρα θέλει να ξεχάσει. Ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα αποτελεί το δικό της καταφύγιο στα δύσκολα, ο άνθρωπος που τη στηρίζει και στον οποίο έχει δώσει την καρδιά της.

Ο δεσμός τους μετρά μισό χρόνο ζωής και οι δυο τους κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση που επισκίασε πριν λίγο καιρό τη σχέση τους και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Η μεταξύ τους σχέση έχει σοβαρέψει αρκετά και στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει το ενδεχόμενο επισημοποίησής της. Μέχρι τότε και κάθε φορά που ερωτούνται για τη σχέση τους έχουν έτοιμη την κλισέ απάντηση: «Δεν μιλώ για τα προσωπικά μου».   

Βέβαια κατά το παρελθόν η γοητευτική ηθοποιός είχε επιλέξει αρκετές φορές να παίξει το παιχνίδι της «γάτας με το ποντίκι» με τις κάμερες και τους φωτογράφους που πάλευαν για ένα καρέ με τους εκάστοτε συντρόφους της. Τώρα βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ο Ησαϊας δεν επιθυμεί να πάρει δημοσιότητα η σχέση τους και να «κοσμεί» κάθε εβδομάδα τα πρωτοσέλιδα των life style περιοδικών. Του «στοίχησε» ακριβά βλέπετε η έκταση που έλαβε η προηγούμενη σχέση του με την Τάμτα και είπε να προφυλάξει λίγο καλύτερα την τωρινή του. Βέβαια από τον φακό των «άγρυπνων» paparazzi δύσκολα ξεφεύγει κανείς.

Γι αυτό και κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου - πρώτο τραπέζι πίστα- στο μαγαζί που εμφανίζεται ο αγαπημένος της. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον έρωτα της ηθοποιού κάθε φορά που κοίταζε στα μάτια τον σύντροφό της. Άλλωστε ο έρωτας και ο βήχας δύσκολα κρύβονται...Τώρα ειδικά που οι μετοχές της Οικονομάκου έχουν πέσει λίγο, καθώς το σήριαλ «Κλεμμένα Όνειρα» στο οποίο πρωταγωνιστεί, δεν έχει γνωρίσει την προσδοκώμενη επιτυχία, αυτές οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού είναι η καλύτερη διαφήμιση για εκείνη.   

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η νυν αγαπημένη του Ησαϊα είχε δεχθεί πιέσεις από το Μεγάλο Κανάλι προκειμένου να μιλά περισσότερο στις συνεντεύξεις της για τα προσωπικά της, για να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο το σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Εντούτοις εκείνη αρνήθηκε ευγενικά αφού την τακτική αυτή είχε ακολουθήσει και στο παρελθόν και δεν της βγήκε σε καλό. Παρόλα αυτά το ζευγάρι δείχνει τον τελευταίο καιρό πιο χαλαρό στις δημόσιες εξόδους του, οι οποίες έχουν πληθύνει επικίνδυνα. Αδιαφορώντας συχνά για τους παπαράτσι που καραδοκούν, χαίρονται τον έρωτά τους με τρυφερούς δημόσιους εναγκαλισμούς. «Δεν ασχολούμαι με ποιον με τραβάνε οι φωτογράφοι», είχε δηλώσει η Οικονομάκου σε μία από τις συνεντεύξεις της.   

Το hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz απασχολεί έντονα και «ρίχνει» λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις του περί γάμου. Αμφότεροι σε συνεντεύξεις τους έχουν αναφέρει πως η απόκτηση οικογένειας είναι μία από τις πρωταρχικές τους επιθυμίες. Και μπορεί η Αθηνά να είναι μικρή ακόμη για γάμο (είναι μόλις 25 ετών), ο Ησαΐας όμως πλησιάζει αισίως τα τριάντα και σκοπεύει σιγά σιγά να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή... Λέτε η Αθηνά να χορέψει σύντομα τον χορό του... Ησαϊα;  

Φανή Πλατσατούρα