current views are: 1

12 Απριλίου 2012
Δημοσίευση09:20

Η Κατερίνα είναι μία γυναίκα με πάθος και… πάθη

Το hot ζευγάρι της πόλης που απασχόλησε όσο λίγα τα εξώφυλλα περιοδικών είναι και πάλι μαζί. Κατερίνα Παπουτσάκη και Ορέστης Τζιόβας, αφού έκαναν ένα σύντομο διάλειμμα στη σχέση τους, ήρθαν και πάλι κοντά και μάλιστα πραγματοποίησαν και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τον πολύκροτο χωρισμό.

Δημοσίευση 09:20’
αρθρο-newpost

Το hot ζευγάρι της πόλης που απασχόλησε όσο λίγα τα εξώφυλλα περιοδικών είναι και πάλι μαζί. Κατερίνα Παπουτσάκη και Ορέστης Τζιόβας, αφού έκαναν ένα σύντομο διάλειμμα στη σχέση τους, ήρθαν και πάλι κοντά και μάλιστα πραγματοποίησαν και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τον πολύκροτο χωρισμό.

Το hot ζευγάρι της πόλης που απασχόλησε όσο λίγα τα εξώφυλλα περιοδικών είναι και πάλι μαζί. Κατερίνα Παπουτσάκη και Ορέστης Τζιόβας, αφού έκαναν ένα σύντομο διάλειμμα στη σχέση τους, ήρθαν και πάλι κοντά και μάλιστα πραγματοποίησαν και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τον πολύκροτο χωρισμό. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello απαθανάτισε το ζευγάρι στον «Σταυρό του Νότου», πιο ερωτευμένους απο ποτέ. Οι τρυφεροί εναγκαλισμοί και τα πονηρά βλέμματα μαρτυρούσαν πως οι πρώην εραστές είναι και πάλι μαζί, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις φήμες επανασύνδεσης που πλήθαιναν τον τελευταίο καιρό.

Xαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα, ενώ ήδη σχεδιάζουν πως θα περάσουν μαζί τις ημέρες του Πάσχα. Ο πολύχρονος δεσμός τους- αξίζει να αναφέρουμε πως η ταλαντούχα ηθοποιός για πρώτη φορά κρατά μακροχρόνια σχέση- άξιζε μία δεύτερη καθώς φαίνεται ευκαιρία, η Κατερίνα συγχώρεσε την απιστία του Τζιόβα και αποφάσισαν να θέσουν τη σχέση τους σε νέες βάσεις, πιο γερές αυτή τη φορά. 

Βέβαια ο ηθοποιός προσπάθησε πολύ μέχρι η Κατερίνα να πει και πάλι το μεγάλο «ναι». Όντας γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, δεν συγχώρεσε κατευθείαν την απιστία του αγαπημένου της, αλλά ούτε μπορούσε να συνηθίσει τη νέα της καθημερινότητα μακρυά του, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε με τον «αντικαταστάτη» Λαγούτη.

Το ζευγάρι συγκατοικεί και πάλι, χαίρεται τον θυελλώδη κατά τα άλλα έρωτά του και κλείνει τα αυτιά του σε όσους προσπάθησαν κατά καιρούς να σπείρουν διχόνοια ανάμεσά τους. Άλλωστε κανείς άνδρας δε μπορεί να αντισταθεί για πολύ από το φλογερό ταπεραμέντο της ηθοποιού…

Ο Ορέστης Τζιόβας είχε εμφανιστεί και προ δύο εβδομάδων στη θεατρική παράσταση «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» στην οποία πρωταγωνιστούσε η αγαπημένη του και αν τότε όλοι μιλούσαν για σενάρια επανασύνδεσης, τώρα το σμίξιμό τους θεωρείται βέβαιο, μετά και τις τρυφερές φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν. 

Άλλωστε ο Τζιόβας έχει μία φανατική υπερασπίστρια της σχέσης του με την Κατερίνα. Ο λόγος για τη μαμά Παπουτσάκη, που ήταν και εκείνη στην παράσταση της κόρης της και μόλις είδε τον ηθοποιό έσπευσε να τον χαιρετίσει εγκάρδια και να τον σφίξει στην αγκαλιά της. 

Η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει νυχτερινές εξόδους με τη μηχανή του ηθοποιού, κέφι μέχρι πρωίας στο μπαρ που διατηρεί η Παπουτσάκη στο Μοναστηράκι και ξεκούραση στη δική τους ερωτική τους φωλίτσα. Η Κατερίνα άλλωστε είναι ιδιαίτερα περιποιητική μαζί του, του μαγειρεύει και τον φροντίζει, όπως ένα γνήσιο θηλυκό ξέρει πολύ καλά να κάνει. 

Η Κατερίνα ξέχασε την απιστία του Ορέστη, ο Ορέστης είπε να διαγράψει απ΄ το μυαλό του τον σύντομο δεσμό εκείνης με τον καλό του φίλο Πέτρο Λαγούτη και κάπως έτσι η «talk of the town» σχέση άρχισε ξανά…

Άλλωστε όπως λέει και το λαϊκό άσμα «Οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν»…

Φανή Πλατσατούρα