Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία όχι μόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως ηθοποιός. Σήμερα, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό του έχει στοιχίσει πολύ.

«Προτίμησα να φύγω από τον χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με «φύγουν». Αλλά έπρεπε να σταματήσω , γιατί μεγαλώνω και δεν ήθελα να γίνω ξεφτίλα», δήλωσε στο περιοδικό ciao και συνέχισε: «Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια. Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου».

Ο showman πιο ειλικρινής από ποτέ δεν δίστασε ν' αποκαλύψει ότι περνάει πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα, αφού η δουλειά του ήταν όλη του η ζωή. Μάλιστα, νιώθει πικρία για κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πλευρό του.

«Να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δεν ζήτησα τίποτα. Αυτό μου έχει προκαλέσει κατάθλιψη, παίρνω κάποια φάρμακα και ακολουθώ θεραπευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν».

πηγή: περιοδικό Ciao