Το Πάσχα είναι εδώ και οι τηλεαστέρες ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή. Ποιοι θα φύγουν μακριά από την Αθήνα τις μέρες αυτές και ποιοι όχι; Στην Πάρο θα κάνει Πάσχα ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ όπως ακούγεται, τον οβελία θα τον απολαύσει μαζί με τον Γιάννη Πάριο. Στο ίδιο νησί βρίσκονται αυτές τις μέρες και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ανάσταση στην Άνδρο θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη, στην Κρήτη ο Δημήτρης Καμπουράκης και στη Θεσσαλονίκη η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην Μάνη θα βρεθεί ο Γιώργος Οικονομέας, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του συζύγου της, την Αρχαία ολυμπία. Με την οικογένεια του στο Αίγιο θα περάσει τις μέρες της Λαμπρής ο Σπύρος Χαριτάτος, στη Θεσσαλονίκη η Σίσσυ Χρηστίδου, στη Χαλκιδική ο Αντώνης Κανάκης, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος θα βρεθεί σε μοναστήρι του Αγίου Όρους.  

Δεν θα επισκεφθεί την αγαπημένη του Σάμο φέτος ο Γιώργος Αυτιάς, αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα λόγω κυρίως, των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Στην Αθήνα θα παραμείνει και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Σατσίδης, ο Τόμας Πρωτόπαππας από τους "Βασιλιάδες" και ο Γιώργος Καραμέρος. Τέλος στη Χαλκίδα θα βρει το Πάσχα Στεφανίδου - Ευαγγελάτο και στη Σύρο τη Βίκυ Καγιά.
 
Με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso