Την τύχη της στην πολιτική θα δοκιμάσει η αρχιτέκτονας και σύντροφος του Αλέξη Κούγια, Νέλλη Μαυρίδου, η οποία θα κατέβει υποψήφια με το ΛΑΟΣ στη Β΄ Αθηνών. Μιλώντας στη Real Life, η κ. Μαυρίδου είπε για την υποψηφιότητά της: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική. Αλλά θεώρησα τιμητική την πρόταση», ενώ απαντώντας σε ερώτηση πώς αντέδρασε σε αυτή της την απόφαση ο σύντροφός της δήλωσε: «Με στηρίζει ηθικά και μου είπε να προχωρήσω γιατί μπορώ να προσφέρω».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια, με τον οποίο γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2012, είπε: «Είχα πάει με φίλους εκδρομή στην Αράχωβα και το βράδυ βγήκαμε σε κλαμπ. Εκεί ήταν και ο Αλέξης με τον οποίο αρχικά ανταλλάξαμε ματιές και μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από την επόμενη ημέρα αρχίσαμε να βγαίνουμε».

«Με την ίδια ευκολία που ο Αλέξης γοητεύει το ακροατήριο στις δικαστικές αίθουσες, γοήτευσε κι εμένα. Στη δουλειά του είναι εξαιρετικός, αυτό είναι γνωστό σε όλους. Είναι και ο λόγος που τον θαυμάζω, αφού εμάς τις γυναίκες πάντα μας ελκύουν οι επιτυχημένοι άντρες», πρόσθεσε.