Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ελεονώρα και η μεσημεριανή Μελέτη της. Η παρουσιάστρια αρκετά ευδιάθετη καλωσόρισε τους τηλεθεατές στη νέα μεσημεριανή εκπομπή της και τους «καλημέρισε», αφού όπως δήλωσε η ίδια δεν έχει συνηθίσει ακόμη την αλλαγή ώρας της εκπομπής. Μετά την πρώτη μεσημεριανή «καλημέρα» η παρουσιάστρια έσπευσε να αναφερθεί στο «κάψιμο» της. Δείχνοντας την πλάτη της on camera εξήγησε πως έπαθε έγκαυμα την ώρα που έκανε ποδήλατο στις Σπέτσες και συνέστησε στους τηλεθεατές να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τον ήλιο.

Συζήτηση για καψίματα είχε όμως και η αντίπαλος «Ελένη», αφού σήμερα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αναφέρθηκε στα δικά της «φουντώματα» από το ενεργειακό τζάκι που άναψε κατά τη διάρκεια του Πάσχα. «Τέτοιο κάψιμο δεν το έχω ξανανιώσει στη ζωή μου!» δήλωσε η παρουσιάστρια, και συνέχισε: «Με τα παράθυρα ανοιχτά και φουντώσαμε! Με τα κοντομάνικα να στάζουμε, να έχουμε ιδρώσει. Όλο το σπίτι να στάζει…!»

«Καίγονται» οι παρουσιάστριες για τα αυριανά νούμερα τηλεθέασης, «κάηκαν» και οι τηλεθεατές με αυτά που άκουσαν και σήμερα και έπεται συνέχεια στη μάχη μπούστο με μπούστο -και ας λέει η Μελέτη πως δεν την πειράζει ο ανταγωνισμός με την Μενεγάκη - κατά βάθος «καίγεται».