current views are: 1

17 Απριλίου 2012
Δημοσίευση16:07

Οι «βρώμικες» δουλειές Χρονοπούλου – Μητρόπουλου!

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ «πιάστηκε στα πράσα» από την εφημερίδα Espresso, στο χώρο που ετοιμαζόταν να… στήσει τις δουλειές του και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας των «βρώμικων» σχεδίων τους!

Δημοσίευση 16:07’
αρθρο-newpost

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ «πιάστηκε στα πράσα» από την εφημερίδα Espresso, στο χώρο που ετοιμαζόταν να… στήσει τις δουλειές του και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας των «βρώμικων» σχεδίων τους!

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ «πιάστηκε στα πράσα» από την εφημερίδα Espresso, στο χώρο που ετοιμαζόταν να… στήσει τις δουλειές του και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας των «βρώμικων» σχεδίων τους! Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται αυτή την περίοδο η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος. Το λαμπερό ζευγάρι ετοιμάζει νέες μπίζνες και μάλιστα… βρώμικες. Η γοητευτική ηθοποιός και ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού καθημερινά βρίσκονται στην περιοχή του Κορυδαλλού, στην πλατεία Μέμου, αφού ετοιμάζουν το νέο τους μαγαζί που θα είναι ένα 24ωρο εστιατόριο το οποίο ονομάζεται “Το πιο βρώμικο.com”.

Ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες μέρες εντόπισε το ζευγάρι στον νέο του χώρο αφού και οι δύο βρίσκονται εκεί καθημερινά πολλές ώρες προκειμένου όλα να είναι άψογα την ημέρα των εγκαινίων. Η Νένα, ντυμένη casual, επιμελείται τη διακόσμηση του μαγαζιού μαζί με τον γνωστό διακοσμητή Βαγγέλη Πολίτη αφού η ίδια επιθυμεί το περιβάλλον να είναι απλό αλλά και προσιτό στους πελάτες.

Όσον αφορά τον άνδρα της ζωής της Νένας Χρονοπούλου, που δεν είναι άλλος από τον επτάχρονο γιο της Χρήστο, βρίσκεται και εκείνος κάθε μέρα στο μαγαζί και βοηθάει τη μητέρα του και τον πατέρα του και μάλιστα επειδή είναι και καλοφαγάς, δοκιμάζει όλα τα φαγητά που θα σερβίρονται στο μαγαζί.  

Το λαμπερό ζευγάρι, αν και είχε κανονίσει να πάει τις ημέρες του Πάσχα στο εξοχικό του στο Τολό, τελικά έμεινε στην Αθήνα αφού εκτός από το μαγαζί που ετοιμάζει, ο Τάσος έχει πολλές υποχρεώσεις αφού δέχτηκε την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εθνικές εκλογές στη Β΄Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία. Η ξαφνική υποψηφιότητα του Τάσου στις εκλογές έφερε μια ανατροπή στα σχέδια για το μαγαζί και έχουν πέσει όλες οι ευθύνες στη Νένα, η οποία ωστόσο είναι πολύ χαρούμενη με την απόφαση του συζύγου της να πολιτευτεί.

Στην επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μαζί της είπε: «Η υποψηφιότητα του Τάσου στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό και απρόσμενο. Παρ’όλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενη που ο Τάσος πήρε απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά. Στη φάση που βρίσκεται τώρα η Ελλάδα, οι πολιτικοί μας πρέπει να έχουν αυτό ακριβώς που έχει ο Τάσος, καθαρή ψυχή, να είναι μάχιμοι, να λένε τα πράγματα με το όνομά τους».

πηγή: εφημερίδα Espresso


σχετικα αρθρα