Επικράτησε τηλεοπτικά η Μελέτη της Μενεγάκη σύμφωνα με την AGB χθες Τρίτη και η πρωτιά της ανέβασε τη διάθεση στα ύψη. Στην πρεμιέρα της φόρεσε το πιο εκθαμβωτικό της χαμόγελο, το οποίο έκρυβε επιμελώς το άγχος της πρώτης εκπομπής. Και επειδή μόνο με χαμόγελα πρωτιές δεν φέρνεις, η Ελεονώρα έδειξε και την ηλιοκαμμένη της πλατούλα on air. 

Στη σημερινή της εκπομπή όμως έβαλε τα μεγάλα μέσα αφού επανήλθε στο θέμα των φωτογραφιών της που κυκλοφόρησαν από το περιοδικό OK! και την απαθανάτιζαν να απολαμβάνει, φορώντας το μικροσκοπικό της μαγιό, το πρώτο της θαλάσσιο μπάνιο.

Και επειδή όταν κυκλοφόρησαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πολλοί ισχυρίστηκαν ότι το καλογυμνασμένο σώμα της ήταν αποτέλεσμα ρετούς, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια σήκωσε on camera το φουστάνι της και έδειξε στον τηλεοπτικό φακό τα γυμνασμένα οπίσθιά της. Και να τα τσιμπήματα για να δουν οι τηλεθεατές ιδίοις όμασι αν έχει ή όχι κυτταρίτιδα η παρουσιάστρια και να τα πονηρά χαμόγελα και οι ατάκες «φωτιά», όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθεί άλλωστε την τακτική της «βασίλισσας» Ελένης. Προβάλλει τα κάλλη της, «πουλάει» τον εαυτό της, δημιουργεί μία παραφιλολογία γύρω από το όνομά της και βλέπει τα νούμερα να «αυγατίζουν»...