current views are: 1

18 Απριλίου 2012
Δημοσίευση14:03

Aρραβωνιάστηκαν Περιστέρη – Σαμπάνης!

Ότι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι ζευγάρι είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Δημοσίευση 14:03’
αρθρο-newpost

Ότι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι ζευγάρι είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Ότι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι ζευγάρι είναι γνωστό εδώ και καιρό. Όπως, όμως, έγινε γνωστό, το ζευγάρι, όχι μόνο περνά την καλύτερη φάση του, αλλά υπάρχει και μονόπετρο που χάρισε ο τραγουδιστής στην ηθοποιό. Κοινώς αρραβωνιάστηκαν!        

Την αποκάλυψη έκανε το STAR, που μετέδωσε ότι την περασμένη Τετάρτη, ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε με την αγαπημένη του Πατρίτσια σε εστιατόριο που βρίσκεται στην Ηλιούπολη, όπου παρούσες ήταν η μητέρα του, η γιαγιά του και στενοί του συνεργάτες. Αφού τελείωσαν το φαγητό, ο τραγουδιστής τους είπε ότι νιώθει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Λίγα λεπτά μετά, έβγαλε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι και το πέρασε στο αριστερό χέρι της ηθοποιού. Το δαχτυλίδι συνοδεύτηκε από πρόταση γάμου!      

«Δύο απλά παιδιά είμαστε που είμαστε μαζί. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να βγω μία φωτογραφία και μετά να πω ότι δεν είμαι μαζί με τον άνθρωπο αυτό. Είμαστε πάρα πολύ καλά», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η Πατρίτσια Μίλικ, χωρίς να διευκρινίσει εάν οι δυο τους είχαν σχεδιάσει να επισημοποιήσουν την σχέση τους.  

Ωστόσο, Περιστέρη και Σαμπάνης αποτελούν κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ. Να ζήσουν τα παιδιά, περιμένουμε τα κουφέτα!    

πηγή: star.gr