Πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους έκανε την Πέμπτη το βράδυ στο «Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη» η Τζίνα Αλοιμόνου με το διακεκριμένο έργο του Alfred Gehri «Έκτο Πάτωμα». Η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε δυναμικά στη θεατρική σκηνή και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Το εξαιρετικό μουσικό θεατρικό έργο πιο επίκαιρο από ποτέ, ανέβηκε στην ελληνική θεατρική σκηνή μετά από είκοσι χρόνια με την υπογραφή της καταξιωμένης ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, τις μουσικές συνθέσεις του Σταμάτη Κραουνάκη σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου


Την παράσταση σκηνοθετεί η Μαριάννα Κάλμπαρη ενώ πρωταγωνιστούν η Τζίνα Αλοιμόνου, η Αιμιλία Βασιλακάκη, η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Διαμαντής Καραναστάσης και ο Γιάννης Στεφόπουλος.
 
Η γοητευτική ηθοποιός Τζίνα Αλιμόνου που βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο έκλεψε τις εντυπώσεις της μουσικής παράστασης με τις γκρίζες ενδυμασίες και την κόκκινη περούκα της. Το κοινό καταχειροκρότησε τους ταλαντούχους ηθοποιούς για τις καταπληκτικές ερμηνείες τους αφού έδωσαν και θα δίνουν μέχρι το τέλος των παραστάσεων τον καλύτερο εαυτό τους.

 
Το «παρών» στη βραδιά έδωσε η Βίκυ Βολιώτη, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Θάνος Καλλίρης, η Νικολέτα Βλαβιανού και πολλοί άλλοι.

Πηγή: tlife.gr