Για την προσωπική του ζωή και το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ενασχόληση των media με αυτή, μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.  
Όταν αρχικά ρωτήθηκε αν το γεγονός ότι είναι αναγνωρίσιμος τον κάνει πιο διστακτικό στο να προσεγγίσει μια γυναίκα, ο 35χρονος ηθοποιός απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι. Δεν έχω μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Τυχαίνει να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν έχω στερεότυπα. Aν θέλω να γνωρίσω μια γυναίκα, θα το κάνω», ενώ πρόσθεσε πως δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του το να ασχολείται κι εκείνη με τον καλλιτεχνικό χώρο: «Δεν είναι απαραίτητο να είναι κι εκείνη ηθοποιός. Απλώς τυχαίνει όταν δουλεύεις πολλές ώρες και είσαι σε ένα θέατρο (να ερωτευθείς κάποια συνάδελφό σου), όπως τυχαίνει και με τους ανθρώπους που δουλεύουν, για παράδειγμα, σε μια τράπεζα».  

Όσο για την εισβολή των media στην προσωπική του ζωή: «Είναι κι αυτό μέσα στο παιχνίδι που λέγεται “showbiz”. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το μόνο που μπορείς είναι να μη μιλάς γι’ αυτό, να μην απαντάς. Αυτό για μένα είναι η καλύτερη άμυνα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο… Ούτε να κρύβεσαι μπορείς και να μην βγαίνεις από το σπίτι σου, αν όντως έχεις μια σχέση… Προχωράς, κάνεις τη ζωή σου και δεν πρέπει να αναλώνεσαι περισσότερο σε αυτό το θέμα».


Πηγή: yupi.gr