Αγνώριστη η Carla Bruni, που από θεά της πασαρέλας, μοιάζει με... σκίουρο. Αιτία, το πάθος της για αιώνια νεότητα με την κατάχρηση του μπότοξ.
Τέσσερα χρόνια αφότου πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, έχοντας στο πλευρό το σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, η Κάρλα Μπρούνι μοιάζει σήμερα με... τρωκτικό , σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ "Daily Mail" , που επικαλείται τον Αμερικανό δερματολόγο Μπεν Μπένχαμ, τον καλύτερο δερματολόγο και πλαστικό χειρουργό της Σάντα Μόνικα.   

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, στον πρώτο γύρο, τα φλας άναψαν για να απαθανατίσουν το ζευγάρι. Το παραμορφωμένο πρόσωπο της Κάρλα έκανε αίσθηση, επιβεβαιώνοντες τις φήμες.  
 
"Η Κάρλα έχει κάνει πολύ μπότοξ, σε σημείο που να μοιάζει με τον σκίουρο Alvin. Εχει πάντα ένα μισοχαρούμενο, μισοέκπληκτο ύφος και από το πολύ τράβηγμα, δυσκολεύεται να κλείσει τα μάτια της, ενώ οι ενέσεις έχουν αλλοιώσει το δέρμα του προσώπου της"...

Σύμφωνα με τον Μπένχαμ, η "πρώτη κυρία" πρέπει να έχει κάνει υπερβολική χρήση του Radiesse, ενός προιόντος που «γεμίζει» τις ρυτίδες, αλλά δεν έχει φυσικό αποτέλεσμα.  

"Πολλές διασημότητες που θέλουν να φαίνονται 25 από 50 ετών, το χρησιμοποιούν και καταλήγουν σχεδόν με πρόσωπο τρωκτικού, δηλαδή με παραφουσκωμένα μάγουλα και γατίσια μάτια" υποστηρίζει ο Μπένχαμ.  

Το τελευταίο διάστημα, η Κάρλα είχε... εξαφανιστεί, την ώρα που ο σύζυγός της προσπαθούσε να αλιεύσει ψήφους. Γαλλικά δημοσίευματα υποστήριζαν ότι ασχολείται όλο το 24ωρο με τη μονάκριβη κόρη της, Τζούλια, ωστόσο, υπήρχαν και ορισμένα, που δικαιολογούσαν την απουσία της εξαιτίας του μπότοξ.

πηγή: Daily Mail