Ξανά μαζί σε δημόσια εμφάνιση, βρέθηκαν χθες το απόγευμα ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στην εκκλησία "Μεταμόρφωση Σωτήρος' στη Νέα Ιωνία για τον γάμο ενός συναδέλφου τους από την εφημερίδα στην οποία εργάζονται.  Οι δυο τους μπορεί να βλέπονται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της εφημερίδας, ωστόσο μετά το διαζύγιό τους είναι ελάχιστες οι φορές που έχουν συναντηθεί εκτός δουλειάς. Τόσο ο Αντώνης Σρόιτερ, όσο και η Δήμητρα Αιγινίτη έχουν διαλέξει χωριστούς δρόμους και έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.      

Χθες, πάντως, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο ίδιο γάμο. Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν, ενώ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, μίλησαν ο ένας στον άλλον. Το κλίμα, ωστόσο, δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμό και οι σχέση τους ήταν καθαρά τυπική. Στην εκκλησία, άλλωστε, έφθασε ο καθένας μόνος τους και μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής δεν συνοδευόταν από τη νυν σύντροφό του Ιωάννα Μπούκη.      

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρώην ζευγάρι είχε ξανασυναντηθεί πέρσι στο γάμο του Θέμη Σοφού και της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το κλίμα ανάμεσά τους ήταν το ίδιο ψυχρό!

πηγή: tlife.gr