Είναι ζευγάρι στη ζωή και τώρα θα γίνουν και ζευγάρι στην μεγάλη οθόνη. Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ θα παίξουν μαζί στη νέα ταινία του Ρίντλει Σκοτ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία μετά το γάμο τους που έγινε το 2010 και τη γέννηση του γιου τους Λίο. Πρώτη φορά είχαν δουλέψει μαζί το 1992 στην ταινία Jamon Jamon, ενώ έκτοτε εμφανίστηκαν μαζί σε αρκετές ταινίες ανάμεσά τους και το Vicky Christina Barcelona του Γούντι Άλεν το 2008.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Πενέλοπε Κρουζ είναι η επικρατέστερη υποψήφια για έναν από τους βασικούς ρόλους -για τον οποίο είχε ακουστεί επίσης και το όνομα της Αντζελίνα Τζολί- στην ταινία «The Counselor», στο καστ της οποία συμπεριλαμβάνονται ήδη οι Χαβιέ Μπαρδεμ, Μάικλ Φασμπίντερ και Μπραντ Πιτ.

Το «The Counselor» αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του έργου του Κορμακ ΜακΚαρθυ, γνωστού από τα μυθιστορήματά του που έγιναν ταινίες «All the Pretty Horses», «No Country for Old Men» και το βραβευμένο με Πούλιτζερ «The Road».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου δεν πρόκειται για μια νουβέλα του ΜακΚάρθυ, αλλά για ένα σενάριο που έγραψε ο ίδιος πέρισυ.


πηγή: golema.gr