current views are: 2

24 Απριλίου 2012
Δημοσίευση14:15

Χώρισαν Αρναούτογλου – Κοτοβός!

Απαντήσεις όλο νόημα δίνει η Νικόλ Κοτοβός για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την ώρα που οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά.

Δημοσίευση 14:15’
αρθρο-newpost

Απαντήσεις όλο νόημα δίνει η Νικόλ Κοτοβός για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την ώρα που οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά.

Απαντήσεις όλο νόημα δίνει η Νικόλ Κοτοβός για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την ώρα που οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά. «Θέλω να κάνω οικογένεια με τον σωστό άνδρα, όμως, θα δούμε αν είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά», αναφέρει μεταξύ άλλων και επιβεβαιώνει εμμέσως όσα ακούγονται και γράφονται!  

«Όταν σε ένα ζευγάρι οι διαφορές είναι μεγάλες, είναι καλό να αποχωρείς ήρεμα», δηλώνει η επιχειρηματίας που όλοι γνωρίσαμε από το love story της με τον παρουσιαστή.  

Και συνεχίζει: «ο χωρισμός έρχεται όταν δύο άνθρωποι δεν πάνε καλά. Όταν προσπαθούν από την αρχή επίμονα να πάει καλά η σχέση, τότε δεν πρέπει να προχωρήσουν, τότε σημαίνει ότι δεν ήταν meant to be. Αν κάτι δεν προχωράει, πρέπει να βρεις τον τρόπο να φύγεις ήρεμα, με σεβασμό».  

Toν χωρισμό τους επιβεβαίωσε σήμερα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όντας καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 
«Ναι, χώρισα με την Νικόλ», αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Χωρίσαμε πολύ ήρεμα και όλα καλά». 

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και σε αυτό το διάστημα δεν έχουν μιλήσει καθόλου. Στην ερώτηση, μάλιστα, αν τον ενόχλησε που η Νικόλ αναφέρθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη για το χωρισμό τους αποκάλυψε: «Δεν ξέρω γιατί μίλησε η Νικόλ στην εκπομπή. Είμαστε χώρια και δεν έχουμε μιλήσει καθόλου τις τελευταίες μέρες. Αφού χωρίσαμε, πώς θα μιλάμε;»


σχετικα αρθρα