current views are: 1

24 Απριλίου 2012
Δημοσίευση15:49

Μάρω Λεονάρδου: «Έπαθα σοκ όταν η κόρη μου στα 16 έμεινε έγκυος»!

Η Μάρω Λεονάρδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσο πολύ στήριξε την κόρη της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. 

Δημοσίευση 15:49’
αρθρο-newpost

Η Μάρω Λεονάρδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσο πολύ στήριξε την κόρη της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. 

Η Μάρω Λεονάρδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσο πολύ στήριξε την κόρη της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος.  Η παρουσιάστρια των ειδήσεων ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη 21 χρόνια και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά.

«Έχω έναν σύζυγο με τον οποίο δε συστεγαζόμαστε. Όταν έχεις παιδιά και μια ζωή ολόκληρη πίσω, είτε θες, είτε δε θες οι δρόμοι δε χωρίζουν ποτέ. Δε σημαίνει πως επειδή στα 20 ήμασταν μαζί, είχαμε τα ίδια γούστα, φτιάξαμε μαζί την ιδιωτική τηλεόραση συνεχίζουμε να έχουμε τα ίδια θέλω. Εγώ μπορεί να θέλω να πάω σε έναν φάρο να διαβάσω τα βιβλία μου, πρέπει να έρθει και ο άλλος»;, υποστήριξε η Μάρω Λεονάρδου.

Στο άκουσμα της είδησης ότι η κόρη της σε ηλικία 16 ετών και μαθήτρια του λυκείου ήταν έγκυος, έπαθε σοκ. Ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες και βρισκόταν δίπλα της, προκειμένου η ζωή της να μην αλλάξει!
Ένιωσε πως ο χειρότερος φόβος κάθε μάνας που έχει κόρη γινόταν πραγματικότητα. Χαρακτηριστικά είπε «Σηκώνεις τα μανίκια και λες σκάσε και κολύμπα».

Η Μάρω Λεονάρδου δεν είχε άλλη επιλογή όπως είπε, καθώς πέραν του γεγονότος ότι είναι ενάντια στις εκτρώσεις, στην περίπτωση της κόρης της υπήρχαν και ιατρικοί λόγοι. 

Αυτή τη στιγμή είναι μία ευτυχισμένη γιαγιά…

Πηγή: εκπομπή «Μίλα»