Η «Τασούλα» άφησε τον «Κίτσο» και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Inked» δείχνοντάς μας τα τατουάζ της…    «Προς το παρόν έχω ένα τατουάζ στο κουτουπιέ και δύο στο χέρι. Το ένα μοιάζει με γοργόνα που έχει μέσα το γράμμα "Ξ", από το όνομα της μαμάς μου, που λέγεται Ξανθίππη. Ήθελα κάτι να τη θυμίζει, το συζήτησα με τον Κυριάκο από το Sake Tattoo και μου έφτιαξε κάτι αληθινά υπέροχο. Το άλλο είναι πολλά πουλιά μαζί, διαφορετικά ειδών, τα οποία για μένα συμβολίζουν την ελευθερία. Πρόκειται για cover up ενός παλιού τατουάζ που είχα "χτυπήσει" πιτσιρίκα, όταν ήμουν δεκαεννέα ετών», λέει η Μαρία Διακοπαναγιώτου.
 
Όσο για το αν φοβάται ότι θα μετανιώσει για κάποιο τατουάζ της; «Και τότε γιατί να ερωτευτείς, ενώ ξέρεις ότι στην πορεία μπορεί κάποια στιγμή να χωρίσεις;», απαντά χαρακτηριστικά.  

Όσο για το λόγο που σπάνια τη βλέπουμε σε φωτογαφήσεις και συνεντεύξεις; «Προτιμώ να βγαίνω και να μιλάω για πράγματα που αγαπώ πολύ, όπως είναι τα tattoos. Όταν αγόρασα το πρώτο τεύχος του Inked με την Πηνελόπη (Αναστασοπούλου) εξώφυλλο, είπα από μέσα μου, πω, πω, θέλω κι εγώ να κάνω μια φωτογράφηση για το περιοδικό. Και όταν μου έστειλες το μήνυμα είπα ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη».πηγή: περιοδικό Inked