current views are: 1

26 Απριλίου 2012
Δημοσίευση13:24

Τα μυστικά μιας πετυχημένης σχέσης!

Είναι μαζί δύο χρόνια και αισθάνονται πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

Δημοσίευση 13:24’
αρθρο-newpost

Είναι μαζί δύο χρόνια και αισθάνονται πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

Είναι μαζί δύο χρόνια και αισθάνονται πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Είναι γνωστό ότι η λαμπερή παρουσιάστρια είναι βαθιά συναισθηματική και έχει την ανάγκη να κάνει ουσιαστικές σχέσεις. Το γεγονός ότι μοιράζεται τη ζωή και την καθημερινότητα της μαζί του σημαίνει πολλά. Ποια είναι τα στοιχεία του Ματέο που τη γοήτευσαν, της ενέπνευσαν εμπιστοσύνη και την έκαναν να αφεθεί να βιώσει τόσο έντονα συναισθήματα και να κάνει σχέση;  

– Ο Ματέο ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ καλός με τα παιδιά της Ελένης. Η Ελένη Μενεγάκη ως μητέρα βάζει πάνω απ’όλα τα παιδιά της και ενδιαφέρεται για την ευτυχία και την ψυχική τους  ισορροπία. Από την αρχή της σχέσης τους, ο Μάκης φρόντιζε τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια σαν να ήταν δικά του παιδιά, και εκείνα έδειχναν να εξοικειώνονται πολύ γρήγορα μαζί του. Αυτό ήταν κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα την Ελένη, καθώς είδε από την αρχή την ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα του.  

– Την κάνει να γελάει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την παρουσιάστρια. Όσοι γνωρίζουν από παλιά τον Ματέο Παντζόπουλο, έχουν να λένε για το πηγαίο χιούμορ του. Από τη μέρα που τη γνώρισε και ξεκίνησε να τη φλερτάρει διακριτικά στα Άχλα, η Ελένη απολαμβάνει πολύ τα αστεία του. « Ο Μάκης ήταν πάντα η ψυχή της  παρέας. Είναι πολύ χαρούμενος όταν κάνει τους άλλους να γελάνε. Έχει λεπτή αίσθηση του χιούμορ και είναι πολύ αυθόρμητος» περιγράφει άνθρωπος που έκανε πολλή παρέα μαζί του στο παρελθόν.  

– Είναι πολύ προστατευτικός μαζί της. Η έντονη προβολή που είχε το διαζύγιο της Ελένης με το Γιάννη Λάτσιο και οι επιθέσεις που δέχτηκε από τα εγχώρια μέσα την έκαναν να ασφυκτιά. Από την πρώτη στιγμή, ο Μάκης στάθηκε στο πλευρό της, δεν την πίεσε ποτέ και την άφησε να διαχειριστεί τα πράγματα με το δικό της τρόπο.  

– Ο Μάκης απεχθάνεται τη δημόσια προβολή. Η έλλειψη προσωπικής ματαιοδοξίας, ήταν κάτι που εκτίμησε πάνω του η Ελένη, αν και τον πρώτο καιρό αντιδρούσε αρνητικά στον κυνηγητό των φωτογράφων. Ακόμα δεν του αρέσει καθόλου να τον φωτογραφίζουν, αλλά δεν αντιδράει όπως στις αρχές που οι παπαράτσι τον ακολουθούσαν συνέχεια, άλλωστε δεν θέλει με τη συμπεριφορά του να δώσει αφορμή να κάνουν αρνητικά σχόλια ή να επιτεθούν στη σύντροφό του.  

– Υπάρχει εκρηκτική ερωτική χημεία μεταξύ τους. Όσο περνάει ο καιρός, οι δυό τους δένονται και τα συναισθήματα δυναμώνουν. Όπως περιγράφουν άνθρωποι που τους γνωρίζουν η Ελένη αισθάνεται πολύ ερωτευμένη μαζί του. Χωρίς να απορρίπτει το παρελθόν της νιώθει ότι έχει βρει τον άντρα της ζωής της και ευχαριστεί το Θεό γι’αυτό.

πηγή: περιοδικό ΟΚ!


σχετικα αρθρα