Στην κάμερα του STAR μίλησε προ ημερών ο διεθυντής προγράμματος του ANT1 Γιάννης Λάτσιος και όταν του ζητήθηκε να εκφράσει τη γνώμη του για το Πρωινό ΑΝΤ1, εκείνος είπε μεταξύ άλλων ότι οι «απέναντι» (Σκορδά - Λιάγκας) έχουν καλύτερη χημεία από τους παρουσιαστές του δικού τους πρωινού. Η Σίσσυ από την πλευρά της όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη δήλωση, ανέφερε: «Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολύ καλή χημεία με τον Χρήστο, περνάμε πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή, έχουμε βρει τους ρυθμούς μας».

Kαι συνέχισε λέγοντας πως «Εγώ συνηθίζω να μιλάω με το Γιάννη Λάτσιο επί προσωπικού και στο γραφείο του», «ρίχνοντας» με αυτό τον τρόπο και το καρφάκι της για της δημόσιες δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου. Στο τέλος εξήγησε στην κάμερα του STAR τη διαφορετικότητά της σε σχέση με τον συμπαρουσιαστή της: «Το ότι είμαστε διαφορετικοί δεν μεταφράζεται στο δικό μου μυαλό καθόλου σαν έλλειψη χημείας, θεωρώ ότι συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο με τη διαφορετικότητα που έχουμε».

Tελειώνει βλέπετε η τηλεοπτική σεζόν και ένας ψιλοπανικός την έχει πιάσει την παρουσιάστρια για το τηλεοπτικό της μέλλον.