Επανεμφανίστηκε δια φωτογραφίας η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη. Σε εκδήλωση του γνωστού πανεπιστημίου Harvard- εκεί φοιτά ο πρώτος της γιός, το πλευρό του Μπιλ Κλίντον, φέρουσα και προβάλλουσα στο δεξί της χέρι το γνωστό διαμάντι- κοτρώνι. Παρά το γεγονός ότι το περί ου λόγος κόσμημα μπορεί να θρέψει κάποιες… χιλιάδες ανθρώπους η κυρία Αγγελοπούλου, στην ομιλία της είπε ότι ως δημοτική σύμβουλος και ως βουλευτής, ήταν κοντά στα προβλήματα των πολιτών και τα γνωρίζει! Προσοχή: Δεν είπε ότι τα γνωρίζει από… αφηγήσεις, ότι τα είδε από κοντά είπε- Ήμαρτον!

Δήλωσε επίσης ότι η χώρα χρειάζεται μια νέα γενιά ηγετών και ότι οι Έλληνες οι οποίοι έδειξαν τι μπορούν να καταφέρουν κατά τη διάρκεια των Αγώνων του 2004, έχασαν αυτά τα καλά τους χαρακτηριστικά μόλις τέλειωσαν οι Αγώνες! Δηλαδή, μόλις αποχώρησε από το προσκήνιο Αυτή!

Το «Α» στο «αυτή» δεν είναι λάθος- έτσι το νοιώθει και αποφάσισα να της το κάνω δώρο. Τι διέφυγε της κυρίας Γιάννας; Το γεγονός ότι κατά την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, πετάχτηκαν δισεκατομμύρια σε έργα τα οποία ρημάζουν. Και ότι η δική της παρουσία, με τα ιδιωτικά αεροπλάνα, τα πυροτεχνήματα που παραλίγο θα έκαιγαν τη Φιλοθέη και τις άλλες γκλαμουριές- με τα χρήματα της οικογενείας είναι αλήθεια, εμφάνισαν παγκοσμίως την εικόνα μιας Ελλάδας που δεν υπήρχε.

ΥΓ: Αλήθεια, γιατί δεν έβαλε και εκείνο το… υπέροχο καπέλο; Για τις στήλες του Life style στις οποίες πλέον απευθύνεται, θα ήταν μια χαρά…

ΥΓ2: Η πληροφορία ότι ο κ. Μπαμπινιώτης, στο λεξικό του, προτίθεται να βάλει τη φωτογραφία της στο λήμμα «έπαρση» ελέγχεται ως ανακριβής

ΧΡΑΝ