current views are: 3

27 Απριλίου 2012
Δημοσίευση11:20

Ντίμης Κρίτσας: Ένας σπουδαίος μόδιστρος τιμήθηκε στο Λονδίνο

Ο μόδιστρος Ντίμης Κρίτσας παρά τα 90 του χρόνια, είναι ακόμη ακμαίος και λατρεύει πάντα τη μόδα.

Δημοσίευση 11:20’
αρθρο-newpost

Ο μόδιστρος Ντίμης Κρίτσας παρά τα 90 του χρόνια, είναι ακόμη ακμαίος και λατρεύει πάντα τη μόδα.

Ο μόδιστρος Ντίμης Κρίτσας παρά τα 90 του χρόνια, είναι ακόμη ακμαίος και λατρεύει πάντα τη μόδα. Έχει ντύσει τις μεγαλύτερες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες όπως τη Βουγιουκλάκη, Λαμπέτη, Καρέζη και το όνομά του στο χώρο της μόδας είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και των εκπληκτικών δημιουργιών.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής έδωσε προ ημερών το παρών σε μία έκθεση μόδας στο Λονδίνο που διοργανώθηκε προς τιμήν των μεγάλων Ελλήνων σχεδιαστών.

Σχεδιαστές που έγραψαν ιστορία στο χώρο τις μόδας παρευρέθηκαν στην έκθεση που έλαβε χώρα στο Hellenic Center του Λονδίνου, η ιδέα της οποίας άνηκε στην αείμνηστη Κούλα Λαιμού.

Ο Ντίμης Κρίτσας πόζαρε δίπλα στις υψηλής ραπτικής δημιουργίες του, εισέπραξε πλήθος κολακευτικών σχολίων και φωτογραφήθηκε με τους Έλληνες επώνυμους που είχαν παρευρεθεί στο κοσμικό αυτό fashion γεγονός.
Μεταξύ των παρευρισκομένων, η Νόνικα Γαληνέα μαζί με την αγαπημένη της κόρη και η Χρυσάνθη Λαιμού.  

Ο μόδιστρος των επιτυχιών
Οι δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του Ντίμη Κρίτσα έχουν γίνει ανάρπαστες στον ευρωπαΪκό κόσμο. Ο ίδιος διατηρεί πάντα χαμηλούς τόνους και προκαλεί μόνο με τη δουλειά του. Έχει ντύσει μεγάλες κυρίες του ελληνικού και ξένου καλλιτεχνικού χώρου. Στη Νέα Υόρκη όπου εργάσθηκε με επιτυχία για 25 ολόκληρα χρόνια σχεδίασε φορέματα για την πριγκίπισσα του Κεντ της Αγγλίας, την πριγκίπισσα Άλλα Άουσμπεργκ, Chantal de Lion, Κριστίνα Χένρυ Φορντ, Σαρλότ Φοντ Νιάρχος, Βάρμπαρα Χάττον.

Πετυχημένος σχεδιαστής, γενναιόδωρος επιχειρηματίας και σπουδαίος άνθρωπος…


σχετικα αρθρα