current views are: 1

27 Απριλίου 2012
Δημοσίευση15:40

Ο «τσαμπουκάς» του Ορέστη Τζιόβα σε τηλεοπτική εκπομπή (vid)

Χρέη καθηγητή ανέλαβε ο Ορέστης Τζιόβας, που παρέδωσε μαθήματα για το τι πρέπει να ρωτούν οι δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής!

Δημοσίευση 15:40’
αρθρο-newpost

Χρέη καθηγητή ανέλαβε ο Ορέστης Τζιόβας, που παρέδωσε μαθήματα για το τι πρέπει να ρωτούν οι δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής!

Χρέη καθηγητή ανέλαβε ο Ορέστης Τζιόβας, που παρέδωσε μαθήματα για το τι πρέπει να ρωτούν οι δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής! Τι το ήθελαν οι παρουσιάστριες να τον ρωτήσουν για την καθημερινότητά του και πώς αντιμετωπίζει την έκθεση στη δημοσιότητα

Το παλικάρι είδε και απόειδε και αποφάσισε να τους δείξει τι σημαίνει «δημοσιογράφος»…   

«Τι ερώτηση είναι αυτή; Δεν ξέρω, μπορεί. Εσύ;», απάντησε ο Ορέστης όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν ο ίδιος θα παρατούσε έναν νέο έρωτα για χάρη ενός παλιού, όπως συμβαίνει στην θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.   

Λίγο αργότερα, η κοπέλα συνέχισε να κάνει την δουλειά της και ο ηθοποιός τα… μαθήματα: «γι’ αυτά θα μιλήσουμε; Όλο για την δημοσιότητα και πώς αντιμετωπίζεται; Ξέρεις πόσα πράγματα μπορείς να μάθεις για μένα; Πες στο πουλάκι να ρωτάει πιο ωραία πράγματα».   

«Ας αλλάξουμε θέμα να χαλαρώσεις λίγο, γιατί η στάση σου είναι λίγο… Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο», του ανταπάντησε η παρουσιάστρια. Όχι που θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια επειδή ο καλεσμένος την είδε «star».

 
Πηγή: Εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι»