current views are: 1

28 Απριλίου 2012
Δημοσίευση07:46

Τι κρατάει ζωντανή τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Ο θαυμασμός κρατάει ζωντανή τη σχέση μου με τον Χατζηγιάννη» δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά για το πώς ένιωσε όταν της ανακοινώθηκε πως δεν θα γίνει το «Dancing with the Stars 3».

Δημοσίευση 07:46’
αρθρο-newpost

«Ο θαυμασμός κρατάει ζωντανή τη σχέση μου με τον Χατζηγιάννη» δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά για το πώς ένιωσε όταν της ανακοινώθηκε πως δεν θα γίνει το «Dancing with the Stars 3».

«Ο θαυμασμός κρατάει ζωντανή τη σχέση μου με τον Χατζηγιάννη» δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά για το πώς ένιωσε όταν της ανακοινώθηκε πως δεν θα γίνει το «Dancing with the Stars 3». «Με ξάφνιασε! Γιατί μέχρι και την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση, δεν υπήρχε ούτε φήμη που να υποδηλώνει ότι θα σταματούσε. Όμως από τη στιγμή που μου εξήγησαν το λόγο για τον οποίο δεν θα γινόταν τελικά -εξαιτίας του οικονομικού δηλαδή- τότε το σεβάστηκα. Άλλωστε ζούμε σε μια εποχή όπου όλα είναι άνω κάτω».

Αποτέλεσμα αυτού; αυτόν τον καιρό να μην βρίσκεται πουθενά επαγγελματικά:

«Από τη στιγμή που δεν έγινε το «Dancing with the stars 3» και εφόσον δεν έκανα θέατρο από την αρχή της σεζόν, αυτό τον καιρό δεν κάνω τίποτα», είπε.

Μάλιστα δεν κρύβει πως η οικονομική κρίση την έχει αγγίξει εξίσου όπως όλο τον κόσμο:

«Τους πάντες έχει αγγίξει. Ακόμα και αν γινόταν η εκπομπή, πάλι θα με είχε αγγίξει γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι τα πράγματα στην τηλεόραση δεν είναι όπως παλιά. Υπάρχουν πολλές μειώσεις στα budgets των παραγωγών. Εγώ, για παράδειγμα, φέτος ήθελα να κάνω τρία πράγματα και τελικά δεν έγινε κανένα.

Περάσαμε ένα χειμώνα όπου δεν γνωρίζαμε αν θα συνεχίσουμε να είμαστε στο ευρώ ή αν θα πάμε για πτώχευση. Ήταν τόσο πολλές οι αλλαγές κάθε μέρα που περνούσε, που είναι λογικό κάποιες παραγωγές να παγώσουν για αργότερα. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν ήταν μόνο η εκπομπή που διακόπηκε.

Είχα συνομιλίες και για ένα σίριαλ που τελικά δεν έγινε, αλλά και για κινηματογράφο, αλλά εκεί που έλεγα ότι θα περάσω ένα χαλαρό χειμώνα χωρίς θέατρο, γιατί δεν ήθελα φέτος να κάνω παραστάσεις, τελικά έκανα στην κυριολεξία έναν πολύ χαλαρό χειμώνα!

Ίσως όμως να είναι για καλύτερα. Μπορεί αργότερα να πάνε λίγο καλύτερα τα πράγματα και να γίνουν και καλύτερες παραγωγές».

Τι απαντά όταν την χαρακτηρίζουν από τις ακριβοπληρωμένες του χώρου;

Λέει όλο νόημα πως «ξέρω πολλούς πιο ακριβοπληρωμένους από μένα…»

Όσο για την προσωπική της ζωή; Είναι στα καλύτερα της, λέγοντας πως «κάνω πραγματικά ο,τι μπορώ για να ζω και τη ζωή μου. Δεν θέλω να τη θυσιάσω στο βωμό της δημοσιότητας. Ίσως και να μπορούσα ν΄αποκαλύψω και άλλες πτυχές του εαυτού μου. Αλλά τότε θα ήμουν δέσμια των media».

Με τα καλύτερα λόγια όμως, μιλά και για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μου αρέσουν τα πάντα στον άνθρωπο που είμαστε μαζί. Ο θαυμασμός κρατάει ζωντανή μια σχέση και χαίρομαι, ζώντας μαζί του ένα χρόνο, ότι δεν έχω απομυθοποιήσει τίποτα».

Πηγή: Celebrity/star.gr