current views are: 1

30 Απριλίου 2012
Δημοσίευση14:24

Ποια ονόματα θα παίξουν στις μαρκίζες το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η διάθεση ανεβαίνει και οι νυχτερινές έξοδοι αν και «τσεκουρωμένες» λόγω κρίσης, πληθαίνουν αισθητά. Οι Έλληνες τραγουδιστές δίνουν ραντεβού με τους θαυμαστές τους στις νυχτερινές πίστες, που και αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να πάρουν «φωτιά».

Δημοσίευση 14:24’
αρθρο-newpost

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η διάθεση ανεβαίνει και οι νυχτερινές έξοδοι αν και «τσεκουρωμένες» λόγω κρίσης, πληθαίνουν αισθητά. Οι Έλληνες τραγουδιστές δίνουν ραντεβού με τους θαυμαστές τους στις νυχτερινές πίστες, που και αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να πάρουν «φωτιά».

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η διάθεση ανεβαίνει και οι νυχτερινές έξοδοι αν και «τσεκουρωμένες» λόγω κρίσης, πληθαίνουν αισθητά. Οι Έλληνες τραγουδιστές δίνουν ραντεβού με τους θαυμαστές τους στις νυχτερινές πίστες, που και αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να πάρουν «φωτιά». Μεγάλα ονόματα του ελληνικού πεντραγράμμου συνενώνονται και το αποτέλεσμα είναι αμή τι άλλο άκρως διασκεδαστικό. Άλλωστε ο ελληνικός λαός έχει το ξεφάντωμα μέχρι πρωίας στο DNA του…

Σάκης Ρουβάς – Αντύπας στο «Thalassa»
Ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στις 11 Μαϊου και ο αθηναϊκός κόσμος ετοιμάζεται να χορέψει στους ρυθμούς των τραγουδιών τους. Φαινομενικά αταίριαστες προσωπικότητες, με διαφορετικά μουσικά ερεθίσματα ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ανατρεπτικό σχήμα όπου πρώτο ρόλο έχει η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μαζί τους και η σέξι Πηνελόπη Αναστασοπούλου που θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη. Η πληροφορία που αλιεύσαμε είναι πως το πολλά υποσχόμενο μουσικό δίδυμο θα παραδώσει μετά το πέρας των εμφανίσεών του, τη σκυτάλη στους…

Γιώργο Μαζωνάκη – Αντώνη Ρέμο στο «Thalassa»
Δύο μεγάλες ελληνικές φωνές συναντιούνται επί πίστας και υπόσχονται ένα οπτιακουστικό υπερθέαμα. Η διασκέδαση κυλά στις φλέβες τους και οι δυο τους θα μας κρατήσουν συντροφιά το φετινό καλοκαίρι στην Παραλιακή και το «Thalassa». Το λαϊκό τους πρόγραμμα θα μας σηκώσει στα τραπέζια και ο λουλουδοπόλεμος δεν θα χει τέλος.

Νίκος Βέρτης στο «Fantasia»
Οι καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο έχουν αρχίσει ήδη και πολλοί θα σπεύσουν φέτος το καλοκαίρι να ακούσουν από κοντά το τραγούδι «Αν είσαι ένα αστέρι» ερμηνευμένο από τη λαϊκή φωνή του τραγουδιστή. Κάθε Κυριακή μάλιστα ένα μέρος των εσόδων διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι γνωστός άλλωστε ο Βέρτης για τη μεγαλοψυχία του…

Χολίδης – Θέλξη – Γιαννιάς στο «Romeo»
Μία μοιραία γυναίκα ανάμεσα σε δύο γοητευτικούς άνδρες που ενώνουν τις χημείες τους και το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες. Φέτος το Καλοκαίρι, θα τους βρείτε στην Παραλιακή και θα χορέψετε μαζί τους μέχρι το ξημέρωμα. Άλλωστε η διασκέδαση είναι θέμα χημείας.

Πάνος Κιάμος – Γιώργος Παπαδόπουλος στο «Poseidonio»
Χρόνια τώρα ο λαοφιλής καλλιτέχνης δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές του στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί της Παραλιακής. Οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα τις εμφανίσεις τους και θα το πάνε non – stop μέχρι τον Αύγουστο, ενώ αρχές Σεπτέμβρη θα βρίσκονται και πάλι στις μουσικές επάλξεις και φυσικά στο Poseidonio.

Πέγκυ Ζήνα – Πάολα στο «Θέα»
Η διασκέδαση φέτος το Καλοκαίρι είναι γυναικεία υπόθεση. Δύο γοητευτικές κυρίες πιάνουν από κοινού το μικρόφωνο και μας ταξιδεύουν με τις επιτυχίες τους. Οι μπαλάντες θα διαδεχθούν τα πιο pop κομμάτια και τούμπαλιν και το αποτέλεσμα θεωρείται ήδη απόλυτα επιτυχημένο.

Στέλιος Ρόκκος – Δήμος Αναστασιάδης στα «Aστέρια»
Ταξίδι στα αστέρια μετά μουσικής μας υπόσχονται τα δύο αρρενωπά αρσενικά που συναντιούνται και πάλι στις αθηναικές πίστες στις 4 Μαΐου και θα περάσουν παρέα όλο το καλοκαίρι. «Με σενα πλάι μου μπορώ» θα τραγουδούν και το κέφι θα «χτυπά» κόκκινο.

Τα νυχτερινά σχήματα στην Αθήνα καλά κρατούν αλλά η Θεσσαλονίκη ήταν ανέκαθεν η πόλη της απόλυτης διασκέδασης. Τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, ο χορός και τα λικνίσματα πάνω στα τραπέζια θα έχουν την τιμητική τους στη συμπρωτεύουσα. Η μεγάλη έκπληξη του φετινού καλοκαιριού είναι ο Σταμάτης Γονίδης που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και το «Politia Live Clubbing» και ξεσηκώνει το κοινό του. Οι εμφανίσεις του ξεκινούν λίαν συντόμως… Για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη συντροφιά στους Θεσσαλονικείς θα κρατούν η Μαρινέλλα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στο «Fix Live», ενώ η αχτύπητη τετράδα Μαχαιρίτσας – Μπουλάς – Ζουγανέλης – Πασχαλίδης δίνουν καλοκαιρινό ραντεβού «Πύλη Αξιού». Και τα νυχτερινά σχήματα δεν έχουν τέλος, αφού και οι Νότης Σφακιανάκης – Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο «Οdeon» Θεσσαλονίκης αλλά και η εθνική μας τραγουδίστρια Άννα Βίσση που τραγουδά τις μεγάλες της επιτυχίες στις «Δώδεκα» ακριβώς σε σαλονικιώτικους πάντα ρυθμούς…

… και καλή διασκέδαση!

Φανή Πλατσατούρα


σχετικα αρθρα