current views are: 1

30 Απριλίου 2012
Δημοσίευση15:41

H καθημερινότητα του πολυσυζητημένου ζευγαριού!

Μια φιλία που εξελίσσεται σε έρωτα φαίνεται να ζουν ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης και η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου.

Δημοσίευση 15:41’
αρθρο-newpost

Μια φιλία που εξελίσσεται σε έρωτα φαίνεται να ζουν ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης και η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου.

Μια φιλία που εξελίσσεται σε έρωτα φαίνεται να ζουν ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης και η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου. Οι δυο τους, όπως διαβάσαμε σε κυριακάτικη εφημερίδα τους τελευταίους μήνες κάνουν κοινές εμφανίσεις στα στέκια του Κολωνακίου, αλλά και μικρές εκδρομές εκτός Αθηνών με το σκάφος του εφοπλιστή.  

Το ζευγάρι έκανε επίσης, μια ρομαντική εξόρμηση στην Κάρυστο και ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους απαθανάτισε μαζί τις μέρες του Πάσχα στο νησί, κατά τη διάρκεια εξόδου τους σε εστιατόριο της πόλης. Παρόλα αυτά, η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τους είχε γίνει αρκετά νωρίτερα στο “Διογένης Studio” μαζί με την φίλη της Έλενας, Κατερίνα Καινούργιου.     
 
Πάντως είναι ακόμα νωρίς και κανείς από τους δυο δεν είναι διαχυτικός όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους. Αντιθέτως, όπως και στην Κάρυστο, προσέχουν πολύ τις κινήσεις τους.  

Άνθρωποι επίσης, από το περιβάλλον της Έλενας αποκάλυψαν πως η παρουσιάστρια ήταν επιφυλακτική στην αρχή, αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το χωρισμό της με τον επιχειρηματία Αλιόσα Γκρίσιν. Γι’ αυτό βγαίνουν σε ήσυχα μέρη με φίλους ή μόνοι και τους αρέσει να περνούν πολλές ώρες στο σπίτι.      

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η Έλενα μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα τις εξορμήσεις του Πασχάλη, ενώ εκείνος φαίνεται πως έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό και απολαμβάνει τις συζητήσεις μαζί της.
 

πηγή: star.gr