Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να δούμε την αγαπημένη αστυνομική ρεπόρτερ και παρουσιάστρια μπροστά από τις κάμερες και η σημερινή της παρουσία στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν πραγματικά απολαυστική. Με τον μπριόζικο χαρακτήρα της η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για το σχετικά πρόσφατο διαζύγιό της: «Ο χωρισμός μου είναι πρόσφατος. Τώρα συμπληρώνω τρία χρόνια». Η δημοσιογράφος μίλησε για το πώς αντιμετωπίζουν σήμερα οι άντρες μία γυναίκα, σχολιάζοντας στον Γιώργο Λιάγκα: Θεωρείς προτέρημα για μία γυναίκα το να είναι δυναμική και έξυπνη; Οι άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό». 

Η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε παράλληλα πως είναι παραδοσιακή γυναίκα, λέγοντας: «Ο άντρας είναι άντρας και η γυναίκα γυναίκα. Οι άντρες φοβούνται λίγο τις γυναίκες και οι γυναίκες έχουν γίνει κυνηγοί». Αναφερόμενη στο διαζύγιό της η αστυνομική ρεπόρτερ δήλωσε: «Χώρισα μετά από 22 χρόνια γάμου. Έχουμε ένα παιδί μαζί και ο γάμος μας διαλύθηκε χωρίς να ανοίξει μύτη». 

Όταν η Φαίη Σκορδά της ζήτησε να αναφερθεί στα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άντρας που θα θέλει να την πλησιάσει εκείνη απάντησε πως θα ήθελε να είναι ένας άνθρωπος που θα την κάνει να γελάει, ένας άνθρωπος με χιούμορ. 


πηγή: myself.gr