current views are: 1

3 Μαΐου 2012
Δημοσίευση15:04

Η εξομολόγηση της Ελένης για Ματέο – Λάτσιο! (βίντεο)

Μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις της Ελένης Μενεγάκη για τα πολύ προσωπικά της θέματα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές σήμερα το μεσημέρι.

Δημοσίευση 15:04’
αρθρο-newpost

Μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις της Ελένης Μενεγάκη για τα πολύ προσωπικά της θέματα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές σήμερα το μεσημέρι.

Μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις της Ελένης Μενεγάκη για τα πολύ προσωπικά της θέματα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές σήμερα το μεσημέρι. Με καλεσμένο της τον Βαγγέλη Περρή, η παρουσιάστρια θέλησε κάποια στιγμή να λύσει την μεταξύ τους παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί όταν ο Περρής είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της Ελένης με τον Ματέο στην παραλία στα Άχλα.  

“Γιατί παρεξηγήθηκες μαζί μου; Τι σου έκανα;”, ξεκίνησε την κουβέντα η Ελένη και ο Βαγγέλης Περρής εξήγησε: “Την περίοδο του διαζυγίου σου … αιφνιδίως βρέθηκε στα χέρια μας μια φώτο που παίξαμε στο ΟΛΑ. Ήταν προϊόν απίστευτης σύμπτωσης. Ένας συνεργάτης μας είχε τραβήξει μια φώτο χωρίς να ξέρει τίποτα άλλο. Μου μεταφέρθηκε από πηγές δικών σου ανθρώπων ότι ετοιμάζεσαι να μου κάνεις μήνυση”.  

Η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε τον Βαγγέλη Περρή, θέλοντας να ξεκαθαρίσει μια για πάντα κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή.   

“Τι βλακείες είναι αυτές; Να σου κάνω μήνυση για ποιο λόγο; Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν μιλάω. Τα δικά μου, αν τα μάθει κάποιος θα είναι στο τέλος, όχι στην αρχή. Κανείς δικός μου άνθρωπος δεν ήξερε ποτέ τίποτα. Οι δικοί μου άνθρωποι δεν θα έλεγαν ποτέ “εγώ θα σας πω εκ μέρους της Ελένης”. Εγώ εκείνη την περίοδο περνούσα τα δικά μου δράματα…

… Δεν αντέδρασα ποτέ μου. Έκλεισα το στόμα μου, έκλεισα τα αυτιά μου όσο μπορούσα. Γιατί να κάνω μήνυση σε εσένα που έβγαλες μια φωτογραφία εμένα τον Μάκη και την Τζένη που καθόμασταν στην παραλία και λιαζόμασταν; Δεν αναρωτήθηκες μήπως σου έλεγαν βλακείες όλοι αυτοί; Έστειλα εξώδικα κάποια στιγμή για να μην πλησιάζουν οι φωτογράφοι τα παιδιά μου. Γιατί με το δικό μου θέμα που αφορούσε εμένα και τον Γιάννη, η ζωή των παιδιών είχε γίνει άνω – κάτω! Γι’ αυτό το έκανα. Ήθελα να ξαναμπεί η ζωή των παιδιών μου σε μια σειρά. Στο θέμα των παιδιών δεν θα χαριστώ σε κανέναν! Δικαιούνται να έχουν μια φυσιολογική ζωή…”, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.


σχετικα αρθρα