Φουντώνει ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες, που καθημερινά χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να υπερτερήσει η μία της άλλης στην AGB. Η «ψαλίδα» κλείνει προς το παρόν υπέρ της Μενεγάκη, η οποία αρχίζει και χρησιμοποιεί το δεύτερο βαρύ της «όπλο» μετά τα πλούσια κάλλη της που υπερπροβάλλει στη μεσημεριανή εκπομπή της. 

Σήμερα με καλεσμένο της τον Βαγγέλη Περρή και- δίχως καμία δεύτερη σκέψη βεβαίως βεβαίως- η «βασίλισσα» των πρωινών και νυν μεσημεριανών εκπομπών αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο και την προσωπική της ζωή. Οι αναφορές στον νυν αγαπημένο της (Ματέο) διαδέχονταν εκείνες για τον πρώην της (Λάτσιο) και τούμπαλιν.

Και η Ελεονώρα όμως την «πέταξε» την μπηχτή της αναφερόμενη και εκείνη με τη σειρά της στον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε πως ο Γιάννης Λάτσιος είναι φανατικός θαυμαστής της «Μεσημεριανής Μελέτης» και την παρακολουθεί καθημερινά όπως της αποκάλυψε ο ίδιος, σε τυχαία συνάντησή τους σε εστιατόριο. 

Υπονοούσε φυσικά η κοκκινομάλλα πως βλέπει τη δική της εκπομπή και όχι της αντίπαλης ξανθιάς.

Άξιες εκπρόσωποι των μεσημεριανάδικων και οι δυο... 

Φ.Π.