Αν και προσπαθούσαν να κρατπήσουν κρυφό τον δεσμό τους, τελικά αυτός αποκαλύφθηκε. Ο λόγος για τον Πάρη Κασιδόκωστα και την Demy, οι οποίοι είναι το νέο – ολόφρεσκο ζευγάρι της showbiz, σύμφωνα με το gossip-tv. Ο επιχειρηματίας μπορεί να δουλεύει και να ζει σχεδόν μόνιμα στο Λος Άντζελες, αλλά η καρδιά του επιμένει... Ελληνικά.

Πριν λίγο καιρό να χώρισε με την Μαρτίνα Ιβόνσον και όπως λέει και το γνωστό άσμα «ο έρωτας με έρωτα περνάει». Άλλωστε το Πάρης και Demy γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων πριν μερικούς μήνες και μπορεί στην αρχή να ήταν μόνο φίλοι, αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν κάτι παραπάνω ... ζευγάρι!

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί στα Madwalk, όπου η Demy είχε εμφανιστεί με τον Μηδενιστή. Όσοι τον είδαν να κάθεται στις πρώτες θέσεις στο πλευρό του Νίκου Κριθαριώτη δεν παραξενεύτηκαν, αλλά αναρωτήθηκαν όταν ο Πάρης σηκώθηκε όρθιος και καταχειροκρότησε την τραγουδίστρια. Αυτή η αυθόρμητη κίνησή του, γέννησε σκέψεις ότι ανάμεσα στους δυο νέους μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι όλες οι προηγούμενες σχέσεις του Πάρη ήταν καλλίγραμμες μελαχρινές κοπέλες.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, ο Πάρης βρέθηκε στην Ελλάδα και διασκέδασε σε γνωστό club της Αθήνας, στο οποίο ήταν spesial guest η Demy.