Η Ρούλα Κορομηλά πραγματοπιήσε χθες ένα party με καραόκε στο μαγαζί που έχει στο Κολωνάκι ο αδερφός της και είχε προσκαλέσει πολλούς επώνυμους φίλους της. Το παρών έδωσαν η Μαρία Σταματέρη και η Αλεξάνδρα Τσόλκα, οι τραγουδίστριες Μαριάντα Πιερίδη και Χρύσπα αλλά και η Βαλάντω Τρύφωνος, η πρώτη νικήτρια του Greek Idol.

Η σύμβουλος ψυχαγωγικών προγραμμάτων του ALPHA μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τις δυσκολίες που έχει αυτή τη στιγμή η τηλεόραση και διευκρίνισε αν όντως έχει επιθυμία να επιστρέψει στη παρουσίαση.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ποιο πρόσωπο θεωρεί νικητή τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, είπε χαρακτηριστικά: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά η Ελένη είναι σίγουρα νικήτρια, τα πήγε εξαιρετικά».

Στην πρωινή ζώνη ποιους παρουσιαστές ξεχωρίζετε; 
«Επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά είναι λίγο άκομψο να πω αν μου αρέσει ή αν καλύτεροι ο Γιώργος και η Φαίη ή ο Χρήστος με τη Σίσσυ. Η τηλεόραση έτσι είναι κάποια στιγμή πάει καλά ο ένας με αυτό αλλάζει και βγαίνει πιο μπροστά ο άλλος, αυτό όμως δεν αναιρεί το ταλέντο και την ικανότητα των παρουσιαστών».

Πιστεύετε ότι θα γίνει τελικά αυτό που συζητιέται ότι η πρωινή ζώνη θα μεταφερθεί το μεσημέρι;
«Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η Ελένη το έκανε πρώτη και μπορεί να την ακολουθήσουν, είναι άλλωστε πρωτοπόρος. Αν γίνει, πιστεύω ότι θα τα πάνε μια χαρά».

Όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε πως «Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολη. Όλοι εμείς που έχουμε μάθει να δουλεύουμε και να δημιουργούμε σε άλλες συνθήκες, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια να προσαρμοστούμε».

πηγή: entertv.gr