Σε... business έχει μετατρέψει τη γέννηση του μωρού της η Jessica Simpson, και μάλιστα πολύ επικερδή, αφού υπολογίζεται ότι θα προσθέσει στο εισόδημά της 14.000.000 δολάρια! Συνήθως όταν φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί τα έξοδά σου αυξάνονται. Όχι όμως αν είσαι διάσημος και μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο business plan γύρω από το χαρμόσυνο γεγονός.
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γνωστή τραγουδίστρια Jessica Simpson, που υπολογίζεται ότι θα αυξήσει κατά 14.000.000 δολάρια το εισόδημά της. Πώς θα τα καταφέρει; Αποκλειστικά συμβόλαια με εταιρείες προκειμένου να χρησιμοποιεί είδη μπεμπέ και καροτσάκια συγκεκριμένης μάρκας, λανσάρισμα καλλυντικών και ρούχων με το όνομά της, συμφωνίες με κέντρα αδυνατίσματος.

Ήδη, πληροφορίες λένε, ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με γνωστή διεθνή εταιρεία αδυνατίσματος, από την οποία θα πληρώνεται 33.000 δολάρια για κάθε μισό κιλό που θα χάνει. Γιατί λοιπόν να σκοτιστεί για τα παραπάνω κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της;

Εξάλλου, η Jessica ξέρει καλά από business. Δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, τα προϊόντα μόδας και ομορφιάς που λανσάρει με το όνομά της, κάνουν τζίρο περίπου 1.000.000.000 δολάρια το χρόνο, που σημαίνει ότι 10 με 20 εκατομμύρια δολάρια πηγαίνουν στην τσέπη της, αναλόγως με τη συμφωνία έχει κάνει με την εταιρεία. Καθόλου άσχημα, ε; Μπράβο Jessy!


Πηγή: cosmo.gr